Haberler

Cannes Film Festivali'nin Açılışına Yere Kapaklanan Konuk Damga Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Heyecanla beklenen Cannes Film Festivali'nin açılışında uzun elbisesinin kurbanı olan kadın konuklardan biri, herkesin içinde yere kapaklandı.

Sinema tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği Cannes Film Festivali başladı. Bu yıl 71'inci kez düzenlenen festivalin açılış filmi İranlı yönetmen Asger Ferhadi'nin imzasını taşıyan Herkes Biliyor (Everybody Knows) oldu.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Aralarında Penelope Cruz ile Javier Bardem'in de bulunduğu kalabalık bir oyuncu kadrosunun rol aldığı filmin gösteriminden önce de geleneksel kırmızı halı geçişi yaşandı.

Cannes Film Festivali'nin Açılışına Yere Kapaklanan Konuk Damga Vurdu

KENDİNİ BİR ANDA YERDE BULDU

Gösterilen iddialı filmlerin yanı sıra kırmızı halısı ile de ünlü olan Cannes Film Festivali'nde gelenek yine bozulmadı. Jüri üyeleri, ünlü oyuncular ve konuklar en şık görünümleriyle kırmızı halıya çıktı. Ancak bir konuk, tam merdivenlerden çıkarken uzun elbisesinin kurbanı oldu ve kendisine uzatılan yardım eline rağmen kendini yerde buldu. Yeniden ayağa kalkan konuk salondaki yerine doğru ilerledi.

Cannes Film Festivali'nin Açılışına Yere Kapaklanan Konuk Damga Vurdu

NURİ BİLGE CEYLAN SÜRPRİZİ

Bu yıl Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı adlı filmi de Altın Palmiye için mücadele edecek yapımlar arasına son anda katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Bilge Ceylan Javier Bardem Penelope Cruz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (169)

gercek adam:

dolar almıs basını gıdıyor zam yagmuru kapıda. ekonomıde alarm çanları çalıyor. . bize ney elalemın tokezlemesınden. . bızım ekonomı tokezlemıs bız ona bakalım

Yanıtla1131
volkanabaza:

hepsine bakacak kadar kapasitemiz var. . .

33
sado:

durmak yok yola devam ulan

Yanıtla1610
ASLI:

TAMAM

Yanıtla168
GERÇEĞİ:

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

04
SADO Kardeşş:

Benzin olmuş 6 lira Dolar olmuş 4.5 lira Euro olmuş 5 lira dava nereye devam allah aşkına şimdiye kadar karşısında doğru düzgün aday yok dedik devam ettik ama artık Tamam

Yanıtla716
,,,:

he he devam ettin. git şer ittifakına. andavalll

00
DJKQSJSKL:

TAMAMM !!

Yanıtla148
DEVAM:

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yanıtla515
VATANDAŞ:

T A M A M

83
Tüm 169 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title