Haberler

Cem Yılmaz'ın "19 Mayıs" Paylaşımı, Beğeni Rekoru Kırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajını, sosyal medyada binlerce kişi beğendi.

Ünlü isimler sosyal medyada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Yapılan çok sayıdaki paylaşımın ortak noktası, bayram coşkusunun hiçbir zaman bitmemesi üzerine oldu.

İşte ünlü isimlerin 19 Mayıs paylaşımları:

İBRAHİM TATLISES

Milletimizin diriliş destanının başladığı günün bayramı olan; 19 MAYIS Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mızı kutluyor, bu vesileyle vatan toprağı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

BURCU KARA

Her nesli düşünen kıymetli lider. Ümidin gençlikteydi biz de o ümitle yaşıyoruz. 19 Mayıs'ımız kutlu olsun. Gençlerimizin bahtı, ülkemizin yarınları parlak, barış ve huzur dolu olsun. Nur içinde yat.

CEM YILMAZ

19 Mayıs Atatürk'ü anmaktır, gençliğin bayramıdır. Bayram gibi bayram. Tüm kardeşlerimin bayramını kutlarım.

DEMET SAĞIROĞLU

Ulu önderimizi hemen her gün anıyorum artık. Bugünkü anış sebebim bayramın birleştirici coşkusu…

HADİSE

Ben her 19 Mayıs #Atatürk'ün gençliğe hitabesini okurum. Her kelimesi ders niteliğinde!

CEM DAVRAN

Zaman öyle haklı çıkarıyor ki onu. Aydınlığı bu ülkeden eksik olmasın.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

19 Mayıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

TC Sinan:

BURCU KARA''ya da, CEM YILMAZ''a da CEM DAVRAN''a da HADİSE''ye de, DEMET SAĞIROĞLU''na HELAL OLSUN! Yanar döner değiller, çıkarları için Kişilik ve duruşlarından taviz vermiyorlar devrin adamı olmuyorlar. İşte bu insanlara güvenilir çünkü satılık, çıkarcı değiller. Hepsi adam gibi adam, kadın gibi kadın işte İNSAN OLMAK BU ama kolay değil böyle insan olmak her Kula da nasip olmaz. Sizlerle övünüyoruz sanatçı kimliğimizle de ama asıl önemlisi insan kimliğimizle övünüyoruz. İyi ki varsınız.

Yanıtla330
MMOM:

Müslüman, günde 5. 000 Kurayş Suresi oku, aile huzurunu bul.

Yanıtla1714
ömer:

MAL MMOM HER YERE ANI YAZIYORSUNDA 5000, SURE OKUNURSA BASKA SEYLERE ZAMANMI KALIR?

01
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

NEREDE 19 MAYIS . ??

Yanıtla1217
Beykoz''u Kokoşşşçukkkkk:

Beykoz''u Samsun''un nerede olduğunu biliyor musun acaba haha haaaaaaa

03
maymuncuk:

sanki çok güzel anlamlı şeyler yazmış. herkes tarafından söylenen sıradan şeyler yani.

Yanıtla144
Maymuncuk, Atatürk''ü anlamak kim sen kim:

Hıyarcık, sen kim Cem''e yakıştırma yapmak kim o son derece yakışıklı . Senin gibi hıyarların anlayamayacağı kadar anlamlı şeyler yazmış kafacığını yorma hıyar bünyen buna müsait değil, herkes bu sözleri söyleyemez bak sen anlayamamışsın hadi kafacığını yorma daha fazla laf söyleme de daha fazla üstüne güldürme

19
Ayşe zuhal:

BIZDE KIRILDIK REKOR DENILECEK SAYIDA. . . KAC YIL OLDU?Yil 2000den 2016 YA. . ARIF OLAN ANLAR!!! NE DEMEK ISTEDIGIMI. . HANGI DAGDA KURT OLDU. .

Yanıtla141
tatar:

merak etiğim bir konu var osmanlı 14 düelle savaştı ve savaşı kaybeti ve kazanan güçler pay edip istediklerine birpay verdiler ve anlaşma yaptılar bizim iznimiz olmadan petrol çıkartamazsınız silah yapamazsını uçak yapamaz araç gereç yapamazsınız bu hakikati bizden saklıyormusunuz yoksa hakikaten külerimizden doğdukmu ? SORARIM OZAMAN _KÜLERİMİZDEN DOĞDUKSA OSMANLININ SAVAŞ TAZMINATINI NEDEN ÖDEDİK KILIK KIYAFETİMİZİ FESİMİZİ SARIĞIMIZI NEDEN DEĞİŞTİK KILIK KIYAFETİMİZİ BAYRAĞIMIZI NEDEN DEĞİŞTK

Yanıtla59
Yeliz:

Burcu Kara, Cem Davran, Demet Sağıroğlu, Hadise çok güzel mesajlar yazmışsınız neden sadece Cem Yılmaz''ın mesajını beğenip sizinkilere haberci, yorum yazmamış ilginç. 19 Mayıs''ın anlam ve önemini bilen ve bu güzel bayramı kutlayan tüm sanatçılarımızı kutluyor helal olsun sizlere diyorum. 19 Mayıs''ın ruhu devam ettiği müddetçe birlik ve beraberlik içinde yaşayabilir milletimizin ve vatanımızın kıymetini bilebiliriz.

Yanıtla09
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title