Haberler

Çeşme'de İtalyan sevgilisiyle tatil yapan Şeyma'nın, bikinisi kadar pozu da dikkat çekti

Güncelleme:
Abone Ol

İtalyan sevgilisi Guido Senia ve kızı Melisa ile birlikte Çeşme Alaçatı'da tatil yapan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Bikinisi kadar verdiği pozlarla da dikkat çeken Şeyma'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve Youtube kanalından yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi Guido Senia ve kızı Melisa ile birlikte tatilini İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da sürdürüyor. Tatil sezonunu açan Subaşı, Instagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

BİKİNİLİ POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Şeyma Subaşı, denizde çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Bikinisi kadar pozlarıyla da dikkat çeken Subaşı'nın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Öte yandan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, "Her anın tadını çıkarıyor" notuyla kızı Melisa ile birlikte olan fotoğraflarını paylaşmıştı.

Çeşme'de İtalyan sevgilisi ile tatil yapan Şeyma'nın bikinisi kadar pozu da dikkat çekti

Çeşme'de İtalyan sevgilisi ile tatil yapan Şeyma'nın bikinisi kadar pozu da dikkat çekti

Çeşme'de İtalyan sevgilisi ile tatil yapan Şeyma'nın bikinisi kadar pozu da dikkat çekti

Çeşme'de İtalyan sevgilisi ile tatil yapan Şeyma'nın bikinisi kadar pozu da dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Guido Senia Alaçatı Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

ultraslan:

yorumlara bakıyorum da yok haya yok edep falan filan. bunu diyen zihniyetin hepsi sokakta kadınların ellerinden tahrik olan zihniyettekiler. bırakın ya ne giyerse giysin nereye giderse gitsin sizene derdi size mi düştü. kadında imkan vardır geziyordur gidiyordur giyiyordur boşverin kendinize bakın başkalarını yargılayacağız diye kendimize bakmaz olduk!!

Yanıtla2358
hakan:

hadi be ordan herkesin derdi kendine ve Allah ile arasında. . . ve kimse eski kocasından milyonlarca nafaka alıp, o nafaka ile sevgili yapıp, ulu orta evladından utanmadan zina yapıp, boy boy mayolu iç çamaşırlı vesaire teşhircilik yapmıyor. . !!! Kimse bu derece Türk ahlak yapısına uymayacak şekilde yaşayıp bunları pişkince paylaşıp, toplumun vicdanına ve toplum ahlakına zarar vermiyor. . !!!!

10
LEON BUUREN:

İNŞALLAH CORONA OLURSUNDA AKLIN BAŞINA GELİR İNŞALLAH.

Yanıtla3022
Ok:

İşte aciz kafa yapısı birşey olması için nüsubet görmek gerekmiyor

42
Altiyız66:

Sen hastasın kesin, sanane kadından kıskanmayon.

11
Kemal:

Nafakayı böyle yiyorlar demekki. Zina suç olmalı. Esra erola çok ekmek çıkar. Düzen böyle oldukça.

Yanıtla1831
Erkan:

Guzel bayan

Yanıtla3510
YOK ARTIK:

Bende bir haftadır haberi çıkmıyor nerede bu diyordum. Unutacaktık neredeyse

Yanıtla330
Rmco:

Bu korana virüs var ya bunların yüzünden çıktı ama bunlar hala cehenneme odun odun taşıyor BİR KADIN DIŞARI ÇIKTIĞI ZAMAN YABANCI BİR ERKEK KENDİSİNİ ARZULATACAK ŞEKİLDE GİYİMLİYSE MELEKLER ONA O GÜN LANET EDER A

Yanıtla1216
boşyapma:

herkes istediği gibi giyinebilir, erkekler bir zahmet her önüne gelene bakmayıversin, arzulamayıversin. işte sizlerin bu zihniyeti yüzünden her gün taciz tecavüz bir sürü iğrenç olay yaşanıyor, çünkü bananeniz hazır, ''''nefsime hakim olamadım, çünkü kısa giyinmişti'''' böyle bir açıklama olamaz. nefsinizi terbiye etmeyi öğreneceksiniz!!!

65
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title