Haberler

CHP'li İsimden Arda Turan'a Sert Sözler: Şöhret Budalası Ahlaksız

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger, kendisine soru soran gazeteciye "Senin kafanı, gözünü kırarım" diyen Arda Turan'a "Şöhret budalası terbiyesiz" sözleriyle tepki gösterdi.

İstanbul Nişantaşı'nda eşi Aslıhan Doğan ile görüntülenen Arda Turan, kendisine soru soran gazeteciye sinirlenerek, "Senin kafanı, gözünü kırarım" demişti.

"KESİNLİKLE AHLAKSIZSIN"

Arda Turan'ın bu çıkışına CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger'den tepki geldi. CHP'li Aksünger, Twitter'dan paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Şöhret budalası terbiyesiz. Zeki olabilirsin belki, çevik de olabilirsin ama kesinlikle ahlaksızsın..."

İşte CHP'li ismin o paylaşımı;

CHP'li İsimden Arda Turan'a Ser Sözler: Şöhret Budalası Ahlaksız

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cumhuriyet Halk Partisi Arda Turan Nişantaşı İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

ankaralı:

chp nin ahlak konularını konuşması çok ironik

Yanıtla1778
KIBRIS GAZISI:

ardayi sevmek sporcu olarak taktir etmek söhrete kapilip parayi bulunca nerden geldigini unutup son yillarda kimlik sorunu yasadigi akrasif ve simarik oldugu gercegini örtmez bu yüzden futbol hayatinin sönmeye basladigini görmemek icin kör olmak gerekir

Yanıtla056
meraci83:

Kişi önce kendini sorgulamadan başkasını kınamamalı. Arda turan çıkıpta terbiyesiz ve ahlaksız görmek istersen sadece ayna karşısına geç derse yerden göğe kadar haklıdır.

Yanıtla549
oflu:

Arda adam gibi adam vatan sevgisi yeter çoğu bu vatan sevgisi yüzüznden zoruna gidiyor saldırı ondan Trabzon seni seviyor Arda yola devam vatan sağolsun

Yanıtla1917
6565:

BENCE ARDA ADAM DEĞİL MADAM OLURRRRR

Yanıtla521
6565:

ARDA SEN İBNE SİNTOPSUN SENIN DEMİ KARIN VAR AAASADECE SENİN Mİ KARIN YOKSA ELALEMİN KARISI

Yanıtla412
...:

ozan güven içip içip muhabire, kameramana saldırırken nerdeydin eyy milletvekili denyosu ! git partine yararlı olacak şeylerle uğraş, magazine el atmak neyin kafası ?

Yanıtla97
AHMET:

la isimdiz bizde sana el atalım, nasıl fikir ? bence on numara

02
dan dana:

politikana bak ayi yagciligi birak pislik

Yanıtla77
...:

kalıbımı basarım eğer arda chpli olsaydı bu adam böyle konuşmazdı . . sırf siyasetten dolayı hakaret ediyor . . ne boş işlerle uğraşıyorlar . . sanki bütün derdi bitti ardaya taktı kafayı . .

Yanıtla85
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title