Haberler

Çılgın Adam Bu Kez Ne Yapacak?

Abone Ol

Martını Dolu Dev Kadeh İçinde Yaptığı Dansla Ünlenen Dıta Von Teese'in Yeni Boşandığı Eşi, Rock Yıldızı Marılyn Manson Haziran Ayında Türkiye'ye Geliyor.

MARTINI DOLU DEV KADEH İÇİNDE YAPTIĞI DANSLA ÜNLENEN DITA VON TEESE'İN YENİ BOŞANDIĞI EŞİ, ROCK YILDIZI MARILYN MANSON HAZİRAN AYINDA TÜRKİYE'YE GELİYOR.

Dita Von Teese'in eski eşi, dünyaca ünlü rock yıldızı Marilyn Manson haziran ayında Türkiye'ye geliyor.Martini dolu dev kadeh içinde yaptığı dansla tüm dünyada adını duyuran Dita Von Teese'den sonra, çılgın makyajı ve sahne şovlarıyla tanınan eski eşi Marilyn Manson da Türkiye'ye geliyor. Manson, haziran ayında düzenlenecek Radar Live kapsamında bir konser verecek.Geçtiğimiz yıl ücretsiz olan ve tek gün süren Radar Live'ın ikincisi, bu yıl Solar Beach'te düzenlenecek. 29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında yapılacak festivalde, Marilyn Manson dışında 100'e yakın yerli ve yabancı grup ile dj sahne alacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title