Haberler

Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu göğüs estetiği yaptırdı, son halini kendi paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle tanınan, ardından ise cinsiyet değiştirmesi çok konuşulan ünlü oyuncu Meli Bendeli, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Göğüs estetiği yaptırmasından sonraki halini paylaşan Bendeli'ye kısa süre içerisinde çok sayıda yorum geldi.

Çukur dizisinde 'Timsah Celil' karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi. Cinsiyet değiştirdikten sonra Meli Bendeli ismini alan ünlü ismin paylaşımları da merakla takip ediliyor.

GÖĞÜS ESTETİĞİ YAPTIRDI

Instagram'da yeni hesap açan oyuncu, göğüs estetiği de yaptırdıktan sonra son halini de sosyal medyadan paylaştı.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

İddialı pozlara imza atan Meli Bendeli mini şortlu son pozundaki değişimi dikkat çekti. Bazı takipçiler "Dudakların estetik mi?" yorumunda bulunurken bazı takipçiler ise "Güzel olmuş" yorumlarında bulundu.

İşte Bendeli'nin son hali:

Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu göğüs estetiği yaptırdı, son halini kendi paylaştı

Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu göğüs estetiği yaptırdı, son halini kendi paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Melih Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (84)

Fatihan:

Evet konusun...çıplaklığı cinsiyetsizligi dinsizliği ve bu yuce milletin orfunu kültürünü geleneklerini inançlarını adet ve geleneklerini hiçe saymayı çağdaşlık sananlar...konuşma sırası sizde..buyrun

Yanıtla162946
kadir helvacı:

Ben türküm şamanizme inaniyorum

5615
Mikail arman:

Ne diyorsun isimli nankör ve cahil yorumcu, Yüce ALLAH'ın verdiği her türlü Nimet'd'en faydalanıp yorumunda ne Din'i yazmızşın. Ölünce Hakikâtı görür, DÎN'in ne olduğunu anlarsın.

12
SA GAYRİMENKUL:

midem kaldırmıyor artık

Yanıtla91599
Esin Tektas:

Erkek görünümü oldugu zamanlarda azda olsa iyi gibiydi simdi hepten batmış olmamis begenmedim

Yanıtla102375
Kemal Çelik:

Tercihine saygı duymak lazım.

Yanıtla361115
Busbus Cetin:

Kendi adına saygı duy zira türleri arttı farkında ol sesini cıkar

2168
Aysel:

Çok komiksiniz. İnanılmaz yorumlar. Arkadaşlar tam olarak size ne? Aileniz size başkalarının hayatına karismamaniz gerektiğini öğretmedi mi??

Yanıtla315124
Mikail arman:

Aysel , bizde sana soralım.Senin çocukların ve ailen yokmudur.Bu durum bizim aile ve ahlâk yapımıza uygunmudur ? Peki sana ne ! Sen sapkınların, farklı cinsiyetlerde zevk arayıp bu toplumun genç nesillerine kötü örnek olanların avukatımısın ?

83408
Mustafa Aydın:

Sapıklık meşru oldu inanılır gibi değil Ne erkek kadın olabilir Ne kadın erkek olabilir. Beden kısmen benzeyebilir fakat ya ruh?

21109
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title