Haberler

    Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu Elliot Page'den yeni poz! Göğsündeki ameliyat izi hala geçmedi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Inception, Juno ve X-Men serilerinde gösterdiği başarılı performans ile tanınan oyuncu Elliot Page, cinsiyet değiştirerek erkek olmuştu. Daha önce havuzdan poz paylaşan Page, bu kez ayna karşısındaki fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun göğsündeki ameliyat izlerinin hala geçmediği görüldü.

    Dünyaca ünlü oyuncu Elliot Page, kadından erkeğe cinsiyet değiştirmesi nedeniyle magazin camiasının en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, mayolu pozuyla uzun süre konuşuldu. 34 yaşındaki oyuncusunun yaptığı ilk mayolu paylaşımında belirginleşen karın kasları dikkat çekmişti.

    Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu Elliot Page'den yeni poz! Göğsündeki ameliyat izi hala geçmedi

    GÖĞSÜNDEKİ İZLER HALA GEÇMEDİ

    Elliot Page'den yeni bir paylaşım geldi. Page, tişörtsüz olarak çektiği ayna selfie'sinde six-pack denilen karın kaslarıyla beğeni topladı. Oyuncunun göğüslerini aldırması nedeniyle oluşan izler de henüz tam anlamıyla kaybolmadı.Ünlü oyuncunun Ark adlı animasyon dizisi ile Robodog ve Naya Legend of the Golden Dolphin adlı dizi projeleri üzerinde çalıştığı biliniyor.

    Cinsiyet değiştirmişti! Son hali şaşırttı...

    CİNSİYET DEĞİŞTİRME PLANINI PAYLAŞMIŞTI

    Page, Aralık 2020'de "Merhaba arkadaşlar, sizinle trans kimliğimi ve adımın Elliot olarak değiştiğini paylaşmak istiyorum" diye başlayan bir mektubu sosyal medya sayfasında paylaşmıştı.

    Cinsiyet değiştirmişti! Son hali şaşırttı...

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Ellen Page Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (2)

    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Yazık etmişsin kendine

    Yanıtla17115
    Richard Thatcher:

    Turkiye'de sanki bunun gibiler yokmu?

    Yanıtla921
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title