Haberler

Çocuklar Duymasın'da Oynamayı Reddeden Furkan Kızılay, Havuç'u Unutturamıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Üzerine yapışan 'Havuç' karakterini unutturmak için Çocuklar Duymasın'da oynamayı bile reddeden Furkan Kızılay'ın bu hamlesi başarısızlıkla sonuçlandı.

Furkan Kızılay farklı rollerde oynamak istediği gerekçesiyle Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinde oynamayı kabul etmemişti ama hayranlarının hafızasından Havuç'u silmek kolay görünmüyor.

"HAVUÇ BURADAYMIŞ, FOTOĞRAF ÇEKTİRELİM"

Yıllar önce "Çocuklar Duymasın" dizisin de canlandırdığı "Havuç Emre" karakteri ile üne kavuşan 27 yaşındaki oyuncu Furkan Kızılay İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Habercilerin görüntülemesi ile hayranlarının fark etmesi ve kendi aralarında "Havuç buradaymış, bizde fotoğraf çektirelim" demelerini duyan ama bundan rahatsız olmayan Furkan Kızılay, hiç kimseyi kırmayarak bütün hayranları ile fotoğraf çektirdi.

UNUTTURMAK İÇİN TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

Furkan Kızılay farklı rollerde oynamak istediği gerekçesiyle Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinde oynamayı kabul etmemişti.

Furkan Kızılay böyle görüntülendi;

Çocuklar Duymasın'da Oynamayı Reddeden Furkan Kızılay, Havuç'u Unutturamıyor

Çocuklar Duymasın'da Oynamayı Reddeden Furkan Kızılay, Havuç'u Unutturamıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Furkan Kızılay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (58)

Adınızı Yazın:

SALAK. O KARAKTER SAYESİNDE VAR OLDUN BU GÜNLERE GELDİN. APTAL. NE KADAR NANKÖR

Yanıtla817
İLKER:

Senin dolman olur mu havuç

Yanıtla611
Osman doğmuş:

Havuç ne kadar büyürsen büyü bizim karekterimizde küçük havuç sun diziye geri dön Anneni baban ı boşanmadan ikna Et.Gözlerinden öpüyorum

Yanıtla411
KİMSİNATİ:

bazı karakter isimleri yapışıp kalıyor (inek şaban)gibi

Yanıtla111
Cenk:

Furkancım, çocuk oyuncuların büyüyünce yıldız oldukları görülmemiştir. Ne Türkiye''de ne dünyada. Sezercik, Ayşecik, Ömercik, Macaulay Culkin, Shirley Temple hepsi çok ünlü çocuk oyunculardı, büyüyünce unutuldular. Sen yol yakınken havuç rolüyle Çocuklar Duymasın''da oynayıp cebini doldurmaya bak, yoksa bir daha onu da bulamayabilirsin.

Yanıtla012
ALPER:

Önce havuçtu yarın turp olur sonrada kara lahana olur çok mu önemli

Yanıtla29
Adınızı Yazın:

ya her yerde bu haberi arıyordum bir türlü bulamadım sonunda rahat uyuyabilirim teşekkürler haberler. com :\

Yanıtla010
BARIS ADIGUZEL:

Furkan ismi Kuran-ı Kerim’de Bakara suresinde yer almaktadır. Bununla birlikte Furkan ismi yüce Kitabımıza verilen isimlerden biridir. Zira Kuran ı Kerim hak ile batılın, iyilik ile kötülüğün ne olduğunu tüm insanlığa bildirmektedir. Furkan isminin geçtiği örnek bir ayeti kerimeyi şöyle zikredebiliriz. 25. 1 – Alemlere bir uyarıcı olsun diye kuluna Furkan’ı indiren Allah’ın şanı yücedir.

Yanıtla27
corci:

SORDUK MU BİRADER, BOŞ YAPMA

33
BekirX:

havuç ve mandalina insanı meşhur ediyor arkadaşlar sık sık tüketin :) vay delikanlı gönlüm vay :)

Yanıtla09
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title