Haberler

    Cüneyt Arkın: Betül'den evvel ölmek isterim

    Abone Ol

    Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında eşi Betül Arkın'dan önce ölmek istediğini ve bunun nedenini açıkladı

    Rol aldığı filmlerle Türk sinemasına damgasını vuran Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. 82 yaşındaki oyuncu, eşiyle olan pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

    'Ölümden korkmuyorum'

    Son gönderisinde de eşi Betül Arkın'a yer veren usta sanatçı, eşiyle ilgili samimi bir itirafta bulundu. Eşiyle çekilen pozunu yayınlayan Arkın, fotoğrafa şu notu düştü: "Ölümden korkmuyorum. Sadece Betül'den evvel ölmek isterim. Allah göstermesin onun yokluğunu, yalnız kalmak istemem. Bir günlüğüne bir yere gittiğinde bile onu çok özlüyorum. Onsuz bir günü bile düşünemiyorum ya."

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Sosyal Medya Cüneyt Arkın Betül Arkın Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (7)

    Mine sayar:

    Neden ilk evliliginden olan kiziyla iyi iliskisi yok ve hic olmadi. Kizi koskoca kadin simdi, cuneyt arkin soz konusu oldugunda, onun yoklugunu hicbir zaman hissetmedim hayatimda, bundan sonrada hissetmem dedi!!! Neden?? Birak kizini torunuyla bile ilgisi yok. Cok yazik. Gecmisi su andaki ailesinden ibaret degil yani, bilmeyenler okusunda bilsin dedim.

    Yanıtla00
    KUZEYİN UŞAĞI:

    CÜNEYT ARKIN. . . BİR DÜNYA AKTÖRÜ, JÖN, DOKTOR, SANATÇI, İYİ BİR AİLEYE SAHİP AİLE BABASI, YERİ DOLMAYACAK EFSANE, ANADOLU, İNSAN EVLADI, VATANINI MİLLETİNİ ASKERİNİ SEVEN, TÜRK SİNEMA VE SEYİRCİNİN MİLLETİNİN GÖNLÜNDE TAH KURMUŞ YERİ ASLA DOLMAYACAK BİR DUAYEN İNSAN HAZİNESİDİR. BİZE TARİHİ KÜLTÜRÜ HATTA POLİSİ SEVDİREN, POLİS CEMİL, MALKOÇOĞLU, KARA MURAT BATTAL GAZİ, DELİ ŞAHİN, KILIÇ BEY, YIKILMAYAN ADAMDIR. . . . ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN. ŞİMDİKİ AK MURAT KAHRAMANIMIZA. SAYGILARIMLA. .

    Yanıtla00
    SAVULUN BATTAL GAZİ GELİYOR))))))))))):

    ağzınıza yüreğinize sağlık uşak kardeşim adamsın vesselam)))))

    00
    İLAVETEN.......:

    sinema salonlarını şahlandıran, ayakta alkışlanan, beyaz perdeye yakışan gerçek bir aktör jön sanatçıdır CÜNEYT ARKIN. . zamanında erotik furyaya, amerikan filmlerine göğüs geren direnen tek başına mücadele eden, yılmayan yıkılmayan tonlarca parayı reddeden, efsane oyumncu, sinemada bir numaralı ünvanını taşıyan tek bir insandır. CÜNEYT ARKIN. . . . . . vatandaş rıza, yaralı kıurt, kaplanlar ağlamaz, çaresizler, cemil dönüyor, kara murat, battal gazi, malkoçoğlu, insanları seveceksin, yıklılmayan adam.

    00
    RİZE53)):

    teşekkürler, kardeşim, sağolasın katılıyorum)))

    00
    KUZEYİN UŞAĞI:

    CÜNEYT ARKIN. . . bir aktör, bir dünya aktörü, bir jön, yeri asla dolmayacak kadar dev bir sanatçı, vatanını milletini askerini seven, anadou evladı, iyi bir aileye sahip, bir aile babası insan hazinesidir. CÜNEYT ARKIN. o türk sinema ve seyircisinin milletinin gönlünde taht kurmuş efsane insan. bize tarihi kültürü hatta polisi sevdiren yürekli insan. o battal gazi, malkoçoğlu, kara murat, kılıç bey, deli şahin, polis cemil, yıkılmayan adam dır. Allah uzun sağlıklı ömürler versin. saygılarımla. . . . .

    Yanıtla00
    :

    AYNEN. . . . .

    00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title