Haberler

Davut Gülüoğlu'na Hakaret Davası Açan Hayko Cepkin'e Kötü Haber: Maymun Hakaret Değil

Güncelleme:
Abone Ol

TV programında kendisine "Maymun" diyen Davut Güloğlu'nu dava eden Hayko Cepkin'e mahkemeden kötü haber geldi. Yargıtay, tazminat davasını reddetti.

Yargıtay, şarkıcı Davut Güloğlu'nun Hayko Cepkin'le ilgili sözleri nedeniyle açılan tazminat davasının reddini onadı. Yargıtay kararında, mahkemenin verdiği hükmün, usul ve yasaya uygun olduğunu belirtti.

"MAYNUN ELEŞTİRİ SINIRLARI SEVİYESİNDE"

Katıldığı bir televizyon programında, Hayko Cepkin hakkındaki söyleri nedeniyle hakkında tazminat davası açılan şarkıcı Davut Güloğlu, 11. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 15 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilmişti. Güloğlu'nun avukatının itirazı üzerine Yargıtay, mahkemenin verdiği kararı, eleştiri sınırları içinde kaldığı gerekçesiyle bozmuştu. Yeniden görülen davada, mahkeme, Hayko Cepkin'in açtığı davayı reddetmişti. Bu kez de Cepkin'in avukatı karara itiraz etti. Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, Cepkin'in açtığı tazminat davasının reddinin usul ve yasaya uygun olduğunu belirterek mahkemenin verdiği kararı onadı. Mahkeme, "Maymuna benziyor" sözlerinin, eleştiri sınırları içinde kaldığını belirterek davayı reddetmişti.

DAVUT GÜLOĞLU: KORKU FİLMİNDEN ÇIKMIŞ GİBİ

Davut Güloğlu, 2010 yılında katıldığı bir televizyon programında Hayko Cepkin ile ilgili "Korku filminden çıkmış gibi maymuna benziyor, kedi mi köpek mi kesiyor belli değil" ifadelerini kullanmış, Cepkin de Güloğlu hakkında hakaret davası açmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Davut Güloğlu Hayko Cepkin İstanbul Yargıtay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (84)

KÜRT OĞLU:

Helal olsun. Davut Güloğlu''nu kutluyorum.

Yanıtla2610
gs0101:

davut sen aynaya baktın mı acaba

Yanıtla819
atilla:

davut güloğlu''nun yaptığı ayıp ama bu karar daha büyük ayıp

Yanıtla1016
Insan:

AK yargi dan ne beklerdik. . . AKP nin yalakaliginin vermis oldugu güvence icersinde, önüne gelene hakaret cezasiz kaliyor, birkez daha anladik gördük bunu. BAGIMSIZ yargi dedikleri bu olsa gerek :D Gülmeye devam, bir sahane eglence Filmi A KE PE :D

Yanıtla188
Aaaaa:

Yaran var galiba. . . . alakadız yerlere dalıyorsun

14
Sustuklarıma Say:

insan görünümlü mahluk aynaya bir bak istersen

01
Yusuf:

Rüyamda görsem kaçarım

Yanıtla157
Patates:

Habercilik bu işte habere koydukları fotoğrafta haykonun hali perişan birine, davut güloğlu adama benziyor ama gerçeği herkesi biliyor. Size söylüyorum dinciler ikisinin kliplerini karşılaştırın; hangisinde daha çok bacak görüyorsunuz bir bakın, aklınız yeterse şarkı sözlerini karşılaştırın, kalbiniz dayanırsa kulaklığı takıp ikisinide sonuna kadar dinleyin. Çok acizsiniz, yazıklar olsun

Yanıtla220
ada:

davut da adam mı kendisini ne zannediyor bu. . .

Yanıtla418
oguz:

haykoyu gorunce besmele cekıyorum ben

Yanıtla813
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title