Haberler

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte: Adam çöktü evime ya

Güncelleme:
Abone Ol

Beklenmedik çıkışlarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, şimdi de kiracısıyla yaşadığı sorun sebebiyle adından söz ettirdi. Akalın Etiler'deki evinde 5 bin TL'ye oturan kiracısını hedef göstererek, "Yaa bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş. Adam çöktü evime ya." paylaşımında bulundu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, gayrimenkul yatırımlarıyla tanınsa da kiracısıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geldi. Demet Akalın, Etiler'deki 1+1 evinin kiracısıyla sorunlar yaşadığını belirterek isyan etti. Mankenlik döneminde aldığı Etiler'deki evi için 5 bin TL kira bedeli alan Akalın bu durumdan şikayetçi oldu. Ünlü şarkıcı "Bugün bir yere gidiyorsun, dört kişiyle 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor," diyerek durumu eleştirdi.

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte: Adam çöktü evime ya

"BU EVLERİ SİZ BEDAVA OTURUN DİYE ALMADIK"

Evin güncel kira değerinin 35 bin TL olduğunu vurgulayan Akalın, "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık, arkadaş adam çöktü evime ya!" diyerek tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte: Adam çöktü evime ya

EVİ 1 SENE BOYUNCA ÜCRET ALMADAN ÖĞRENCİYE VERECEK

Akalın, sosyal medya üzerinden bir takipçisinin kiracısını çıkarmasıyla ilgili yaptığı paylaşımın altına, "Ben de benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum. Üstelik öğrenciyi bedava oturtacağım 1 sene," şeklinde bir yorumda bulundu. Canlı yayında kiracı hakkında konuşmasının ardından, kiracının emlakçıya giderek "Zam yapacaktım, vazgeçtim" dediğini ekledi. Avukatını devreye soktuğunu belirten Akalın, ne yaptıysa sorunu çözemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Magazin kiracı Emlak Yaşam Emlak Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

Osmanlı evladı:

Ey Alalhim sen bu mülkü niye yanliş insanlara zalimlere veriyorsun.nedir bu kiracilarin zalim ev sahiplerinden cektiği..Allahbsenide kiraci duruma düşursun inşallah .bak mustafa sandala oda kiraci .Eviniz var diye niye bu zalimliği yapiyorsunuz.neden fahiş zam yapiyorsunuz ya ..

Yanıtla625139
Tbn Kamil:

Etiler'de evin olacak. 5 bin TL'ye kiraya mı vereceksin boş konuşma

19243
Sahi:

Vicdansız ev sahipleri de var vicdansız kiracılar da.

7129
Serdar Kocakaya:

valla burda zulmü kiracı yapıyor gibi demet akalına??????

9107
hakan gardas :

Kiradaki zammı ev sahibi belirlemiyor, çevredeki aktüel fiyatlar belirliyor, malzemeler belirliyor. Hiç soruyor musun işçilik neden bu kadar pahalı oldu diye?

1293
murat ılgaz:

Mustafa Sandal vergiden düşmek için kiracı konumında gösteriyor kendini senin aklın ermez bu tip konulara

643
Orhan Dik :

Ayda 5bin tl, yılda 60bin tl; devlete vergisini öde 48bin tl kalan. Kiracının 5-6 yılda bir mutfağa banyoya verdiği zararı tamir ettir. 100bin lira. Bir binanın zaten 40-50 yıl ömrü oluyor. 1 bina ömrü boyunca anca yarım daire parası getirsin diye mi ev alıyor insanlar? Yurtdışında 3 yaşındaki araba 2000$'a düşüyor. O zaman ver altındaki sıfır aldığın arabayı 1/10 fiyatına. Adam emekli ikramiyesiyle aldığı evi, fakir fukara otursun diye alsaydı, gidip 1000 kişi doyururdu 1 değil.

631
Mustafa Seçkin:

Bu dünyada adalet diye bişey yok malesef. Sadece fakirlerin gariplerin çektiği çileler eziyetler var. Bu dünyada adalet yaratılmamış

83
ismail bey :

Benim eski kiracı piyasa 2 bin tl iken 1 tl ye oturuyordu.. Çıkarken eve verdiği zarar en az 30 bin tl idi.. Bu günki rakamlara göre hesap et...

15
Halit:

Ne alakası var zulüm len falan?Görmüyonmu adam kirayı ödemiyomuş böyle pis insanlarda var

05
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title