Haberler

Deniz Seki Tekrar Cezaevine Girecek

Güncelleme:
Abone Ol

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Deniz Seki'ye ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadı. Seki, tekrar cezaevine girecek.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, şarkıcı Seki'yi ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırmıştı. Kararın temyiz edilmesi üzerine dosyayı görüşen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı tebliğnamede, Seki ile diğer sanıklar hakkında, "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan kurulan mahkumiyet hükümlerinin onanmasını istemişti.

CEZADA İNDİRİME İTİRAZ GELDİ

Yargıtay 10. Ceza Dairesi ise tebliğnamede belirtilen istemin aksine, şarkıcı Deniz Seki'ye ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını bozmuştu. Daire, Seki'nin suçunun, "uyuşturucu ticareti yapmak" değil, "uyuşturucu ticaretine yardım etme" fiilini oluşturduğuna hükmederek, cezasında indirim yapılmamasını bozma nedeni saymıştı. Dairenin oy çokluğuyla aldığı karara, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.

YENİDEN CEZAEVİNE GİRECEK

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Başsavcılığın itirazını görüşerek, Seki hakkındaki son kararı verdi. Kurul, oy çokluğuyla aldığı kararında, Başsavcılığın itirazını kabul ederek, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin, Deniz Seki'yi ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan verdiği 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadı. Daha önce 7 ay cezaevinde kalan Deniz Seki, yeniden cezaevine girecek.

KARARIN GEREKÇESİ

Özel yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin, Deniz Seki'yi ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdığı kararının gerekçesinde, sanık Deniz Seki'nin tape kayıtları içeriklerine göre, arkadaşları adına uyuşturucu maddelerden kokain maddesini daha çok sanık Sinan Yüksel'den istediği ve böylece ''başkalarına vermek'' şeklinde atılı suçu işlediğinin anlaşıldığı belirtilmişti.

Davanın soruşturma aşamasında 24 Şubat 2009 tarihinde tutuklanan Deniz Seki, 2 Ekim 2009 tarihindeki ilk duruşmada tahliye edilmişti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Deniz Seki İstanbul Yargıtay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

denizsenaaa_ank@hotmail.com:

tüh boşa zayıfladı yine kilo alacak girdiği yerde

Yanıtla145
OHHHHlegollas@hotmail.com:

Keser döner sap döner gün gelir HESAP döner .

Yanıtla130
aaa@mynet.com:

Ya işte Allah'ın adaleti sen yıllar önce Bayhan!a cezaevine düşmüş biri popstar olmaza bunun burda ne işi var demişti.Şimdi Deniz hanım gir içeri dışarı çıkınca utanmadan hala milletin önüne çıkacak yüzün olacakmı diyecem ama sende o yüz yok tüh senin gibilere...

Yanıtla225
cesursuleymancinar_051@hotmail.de:

içeri girmeden güzlce vurdur bari deniz, uzn süre yoksun kalıcaksın herşeyden

Yanıtla158
CESURsuleymancinar_051@homail.de:

SEMİH ama ,içerde canı istediği zaman muz yiyemez ki :) şimdi doyasıya ithal muz alsın bence :)

00
semihporron@mynet.com:

oğlum ayıptır ya ama koptum gene ulen nasıl bir komedi mlletiz lan :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

00
ERGİN KOKERALPerginkokeralp@hotmail.com:

BENÇE BU DİŞİLİĞİNLE CEZA EVİNE GİRMEZ BU KADIN GÖREÇEKSİNİZ YİNE YIRTIÇAK

Yanıtla616
FERHATferhatet@gmail.com:

'Kim bir kardeşini, bir günah sebebi ile ayıplarsa, o günahı işlemedikçe o kimse ölmez.' Canım peygamberim ne güzel söylemiş...

Yanıtla019
FIRTINAtet@gmail.com:

DENİZ SEKİ 'Halk bir katili sanatçı olarak göremez demişti bayhan dan cevap gecikmedi BAYHAN : 'Halk bir uyuşturucu bağımlısını da sanatçı olarak görmez...

Yanıtla118
FIRTINAs@hotmail.com:

SEVDA hanım Deniz Seki içtiği için değil hem içtiği hemde sattığı için şuan yargılanıyor..İçen kimseyi bu güne kadar içeri atmadılar..Ama Seki satılmasında rarcı olmuş..

00
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title