Haberler

Depremin ardından çıkan 'Kemal Sunal'ın evi yıkıldı' haberlerine Sunal ailesinden yalanlama

Güncelleme:
Abone Ol

Kemal Sunal'ın doğduğu evin Elazığ ve Malatya'daki deprem felaketinde yıkıldığına dair çıkan haberler, merhum oyuncunun sevenlerini üzmüştü. Bu haberin ardından Sunal Ailesi, Gül Sunal imzasıyla yazılı açıklama yaptı.

Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde, usta sanatçı Kemal Sunal'ın dünyaya geldiği evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, sosyal medyada yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı.

"KEMAL SUNAL İSTANBUL'DA DOĞDU"

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın Sunal Ailesi adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Birkaç günden bu yana bazı yayın organlarında "Elazığ depreminde Kemal Sunal'ın doğduğu ev de yıkıldı" başlıklı gerçek dışı haberler yer almaktadır.

Kemal Sunal, İstanbul'un Küçükpazar semtinde doğmuş olup, yayınlanan haberde bahsi geçen ev ile ilgisi bulunmamaktadır.

Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, depremden zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Sunal Ailesi adına

Gül Sunal"

NE OLMUŞTU?

Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde, usta sanatçı Kemal Sunal'ın dünyaya geldiği evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, bu iddiayı köşesine taşımıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Sunal Gül Sunal Elazığ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Sakaryalı hatun:

Büyük usta, huzurlar içinde uyu.

Yanıtla210
adım adım:

gereksiz bir haber millet can derdinde bunlarda ev Allah akıl fikir versin.

Yanıtla011
Saldıray abi:

BİLİP BİLMEDEN ARAŞTIRMADAN MASABAŞI HABER BU KADAR OLUR.ORTALIK ASPARAGAS HABERDEN GEÇİLMEZ OLDU.

Yanıtla29
Memleketim:

Depremde 41 kisi ölmüs binlerce yarali siz hala ahir yikildimi yikilmadimi polimigine giriyorsunuz. Yikilsa ne olur yikilmasa ne olur.

Yanıtla29
Ali Bildiren:

uyduruktan haberler. baktılar Kemal Sunal''ın akrabaları orada haberi yaptılar. Arka plana da Elazığ merkezden evleri koydular. Halbuki dedikleri ev de köyde

Yanıtla04
PCVR:

Sabah Gazetesi, ha ha haaaaa. . . Hani bir asker kisi bir kagit icin birsey demisti, neydiii ya neydi, hah tam onun gibi iste.

Yanıtla12
Gemlikspor:

Tek sıkıntımızda Kemal Sunal ya bu günlerde.

Yanıtla01
Ali Bildiren:

Kemal Sunalın bundan haberi yok zaten, adam öleli çok oldu. Sıkıntımız basının hali

19
rezil:

sanki cok ønemli dunya da sabanin evi yikilmis yikilmamis cok mu ønemli o kadar yarali ve ølen var iken sabanin evi haber oluyor dogru olsa ne olmasa ne sanki saban superman yada super gucleri olan birisi mi idi sonuc da film yapar idi bu da onu super gucleri olan adam ve evi olan insan yapmaz kisaca daha ønemli seyler var iken bir hafta ayni seyi haber yapmak sacmalik

Yanıtla01
erkin:

Turkiye nin yetistirdigi en degerli birkac sanatcidan birisi KEMAL SUNAL sacma sapan seyler yazmayin hakkinda, o bir deger!!!!

Yanıtla01
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title