Haberler

Youtuber Çağdaş Özsarı'yı, aslan balığı zehirledi

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya Kemer'de zıpkınla avladığı aslan balığının dikeni parmağına batan Youtuber Çağdaş Özsarı, zehirlendi. Özsarı, hastanede tedavi edildi.

Asıl yaşam alanı Hint Okyanusu ve Büyük Okyanus'un batı kısımları olan, küresel ısınmanın etkisiyle birlikte Akdeniz'e göç eden zehirli türler arasındaki aslan balığı, son yıllarda Antalya kıyılarında da çokça görülmeye başlandı. Kemer'de sık sık dalış yapan ve bu dalışlara ait görüntüleri YouTube kanalında paylaşan dalgıç Çağdaş Özsarı, daha önce yine göçmen ve zehirli bir tür olan balon balığının elini ısırması nedeniyle yaralanmıştı.

ACISI DİNMEYİNCE HASTANEYE GİTTİ

Önceki gün Kemer'den tekneyle denize açılan ve dalış yapan Özsarı, zıpkınla bir aslan balığı avladı. Balığı tekneye çıkaran Özsarı'nın parmağına, aslan balığının dikeni battı. Zehirli diken nedeniyle bir süre acı çeken ve sıcak su kaynatarak parmağına pansuman yapan Özsarı, acısı dinmeyince hastaneye gitti.

Youtuber Çağdaş Özsarı'yı, aslan balığı zehirledi

"DİKEN PARMAĞIMA BATINCA ŞİŞMEYE BAŞLADI"

Aslan balığını avladığı anı ve acı çektiği anları da görüntüleyen Özsarı, "Çekimler sırasında yemek için vurduğum aslan balığının dikenlerini kesmek için tutarken parmağıma battı. Parmağım diğer parmağımın iki katına yakın şişti. Çekime devam edecekken acıdan dolayı duramadım ve hastaneye gitmek zorunda kaldım" dedi.

Youtuber Çağdaş Özsarı'yı, aslan balığı zehirledi

Youtuber Çağdaş Özsarı'yı, aslan balığı zehirledi

Youtuber Çağdaş Özsarı'yı, aslan balığı zehirledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Büyük Okyanus Antalya Kemer Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

Seko SEKOLETTİ:

Hak etmişsin kusura bakma, senin evine gelip durduk yere sana zıpkın atsa biri hoşuna gider mi?

Yanıtla716
Sakaryalı hatun:

Sırf izlenme uğruna, yapmayın bunları! :(

Yanıtla318
SAKARYALI HERİF:

yahu dikkat ettim de her haberin altında varsın ne ayaksın be hatun abeeyy koş demli sekiz şekerli çay kap da gel

32
SAKARYALI İNSAN:

O da senin gibi her haberde geziyor can sıkıntısından bunun neyini anlamadın

02
Sw:

Sakaryalı Türk hatun, hayırlı Cumalar

10
SAKARYALI HERİF:

tamam tamam peki olur baş üstüne anladık tamam sensin yazan

01
vatandaş:

Yorumlarda çok bilmiş arkadaşlar, bu aslan balığı süveyş kanalı açıldığı için akdenize gelmiştir doğal olarak akdenizde yoktu bu balık. Bu balık istilacı bir balık olduğundan doğal dengeyi bozabilecek kapasitede ve Türkiye deki akdeniz ege olsun balıklar için çok tehlikeli, balıkçılık sektörünü dahi bitirebilir. Bunlar avlanmazsa yiyecek balık bile bulamazsın. Pazardan marketten balık alıp yiyenler burada istilacı balığın avlanmasına laf atıyor şaşılacak şey doğrusu.

Yanıtla411
DERDİ ZOR:

Vatandaş denen akıllı adam Bizim başımıza ne gelse dış güçleri suçluyoruz ya bende latife yaptım Herkesin işi gücü yokta balıklamı uğraşacak hemen saldırmışlar sizin saldırı emrinizide dış güçler verdi biraz gülelim hoşça kal

01
selo:

Eden bulur. Ne diye vuruyorsun zavallı hayvanı

Yanıtla59
Oscar Don:

zavalli degil denizleri cole ceviren diger baliklarin soyunu kurutan istilaci bir balik. dendigi kadar zehirlide degildir. eti yenir lezzetlidir

12
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title