Haberler

Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz sarmaş dolaş dans etti

Güncelleme:
Abone Ol

Yeni şarkı çıkarmanın heyecanını yaşayan Kerimcan Durmaz, dün akşam bir parti verdi. Partiye katılan model Didem Soydan, Kerimcan ile sarmaş dolaş dans etti.

Tolga Akış ile evli olan Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde arkadaşı Edis ile bir partide sarmaş dolaş dans etmiş ve günlerce tepki çekmişlerdi. Bastık'ın ardından bu sefer de Kerimcan Durmaz ve Didem Soydan'ın dans videosu gündem oldu.

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİLER

Partiye neon yeşil bir elbiseyle katılan Didem Soydan, bir ara Kerimcan Durmaz'ın önünde dans etti. Didem Soydan'ın dans performansı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Durmaz ise dil çıkardı. Durmaz, Soydan'la dans videosunu da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

İZLEYENLER İKİYE BÖLÜNDÜ

İkilinin dans videosu kısa sürede gündem olurken sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Bir kısım ikilinin dans videosunu beğendiklerini söylerken bir kısım da bu kadar samimi dans etmelerine tepki gösterdi.

Öte yandan Didem Soydan'ın giydiği yeşil transparan elbisesi de dikkat çekti.

Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz sarmaş dolaş dans etti

Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz sarmaş dolaş dans etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kerimcan Durmaz Didem Soydan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

esma erdem:

Bunlar ne kadar itici insanlar ya kim bunlar niye ünlü olmuşlar

Yanıtla18238
Yusuf İNANICI:

Şunların milyonlarca hayranı var. Ülkedeki seviye bu işte

Yanıtla15233
Osman Tuna :

Ar damarı olmayınca sıkıntı da olmuyor..

Yanıtla23216
oguz :

rabbim evlatlarımızı bu tür rezillerden korusun AMİN

Yanıtla14187
Erkan Tekin:

Bir sabah uyanıyoruz dolar 3 lira virüs bitmiş ekonomi harika durumda ve Allah bunların belasını vermiş hayali bile güzel

Yanıtla11179
Eray Içkaya:

şimdi çok ağır konuşasım var ama yayınlamazlar diye kibar olacağım . insan hakları özgürlük vs diyecekler şimdi. sanane diyecekler savunacaklar bu kerimcan gibi mahlukatları . yahu vallahi mahallemden biri olsa tanınmaz hale getirirdim . yerim öyle insan haklarını öyle özgürlüğü . savunma ihtiyacı hisseden vatandaşlarada sözüm KENDİ EVLADIN BÖYLE OLSUN YADA BÖYLE BİRİ İLE ÇIKSIN İSTERMİSİN ? allah muhafaza ben kendi adıma katil olurum .

Yanıtla40145
Yeos :

Yaymayin edepsizliginizi

Yanıtla17159
Erman Oruç:

Artık dua ederken allahım sen beni şeytandan koru demeyeceğim.Çünkü şeytan büyük bi ihtimal kahvede işsiz kaldıgı için batak oynuyodur.

Yanıtla10158
Murat Aydın:

şeytana gerek yokki marabaları var bunlar gibi iğrenç insanlar olduktan sonra şeytana ne gerek var

452
Yeos :

Bu nasil bir ahlak bozulmasidir...

Yanıtla16144
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title