Haberler

Dilan Polat'ın ardından gözler Engin Polat'a çevrildi! Tahliye için tarih verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat yaklaşık 1 yıldır tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilirken, gözler eşi Engin Polat'a çevrildi. Haberler.com Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Polat çiftinin avukatı Vahit Kaya, "Asıl mahkeme Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 Eylül'de başlayacak. Hakim 3 gün üst üste yargılama yapacak. 4 Eylül'de tahliye olma ihtimali de var. İlk duruşmada Engin Polat, babası Sezgin ve kardeşi Alper Kürşat Polat'ın da tahliye olması gerekiyor." dedi.

Dilan Polat'ın tahliye olmasının ardından Haberler.com Youtube kanalında konuşan Polat çiftinin avukatı Vahit Kaya, "Engin Polat" sorusuna yanıt verdi. Kaya, "Asıl mahkeme Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 Eylül'de başlayacak. Hakim 3 gün üst üste yargılama yapacak. 4 Eylül'de tahliye olma ihtimali de var. İlk duruşmada Engin Polat, babası Sezgin ve kardeşi Alper Kürşat Polat'ın da tahliye olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

DİLAN POLAT TAHLİYE EDİLDİ

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında mahkeme tahliye kararı verdi. Polat yurt dışına çıkış yasağı konularak cezaevinden tahliye edilirken, gözler eşi Engin Polat'a çevrildi.

Dilan Polat'ın ardından gözler Engin Polat'a çevrildi! Tahliye için tarih verildi

"ENGİN POLAT 4 EYLÜL'DEKİ İLK DURUŞMADA TAHLİYE OLABİLİR"

Engin Polat'ın tahliye olup olmayacağı merak edildi. Haberler.com Youtube stüdyosunda açıklamalarda bulunan Polat çiftinin avukatı Vahit Kaya, Engin Polat'ın da eylül ayındaki ilk duruşmada tahliye edilmesini beklediklerini belirtti. Avukat Kaya şunları söyledi: "Asıl mahkeme Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 Eylül'de başlayacak. Hakim 3 gün üst üste yargılama yapacak. 4 Eylül'de tahliye olma ihtimali de var.

Dilan Polat'ın ardından gözler Engin Polat'a çevrildi! Tahliye için tarih verildi

İtirazlarımız devam ediyor. Adli tatil olduğu için mahkemenin asıl hakimi izinli. Nöbetçi hakim bakıyor. İlk duruşmada Engin Polat, babası Sezgin ve kardeşi Alper Kürşat Polat'ın da tahliye olması gerekiyor. Çünkü gelen raporlar onu gösteriyor. Hakimlerin de ona kanaat getirdiğine inanıyoruz. O yüzden savcılar da tahliye etti. Dilan Polat hakkında iki defa savcılar tahliye talebinde bulunmuştu. Ama reddetmişlerdi. Engin Polat'ın da ilk duruşmada tahliye olmasını bekliyoruz."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Magazin

Asliye Ceza Mahkemesi Sosyal Medya Engin Polat Dilan Polat YouTube Mahkeme 3-sayfa Magazin Güncel Hakim Eylül Medya 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

Erdem Sen:

muz cumhuriyeti

Yanıtla5280
Bükücü:

Adliyenin duvarında yazan "Adalet Mülkün Temelidir" yazısı ne kadar da doğru. Mülkü olana Adalet işlemiyor !!!

Yanıtla3251
Özay KORKMAZ:

"Mülk adaletin temelidir" olmuş gibi görünüyor.

02
man over:

Daha önce rüşvet aldığı için açığa alınan,atılan onlarca hakim,savcı var. Bu ülkede bunların olması normal.

00
Adıyamanlı Kutalmış :

Bu hük.m.t ne adelet koydu ne ekonomi koydu yazık oldu memlekete.

00
Bilal Yildiz:

Tahliye sebebi ne simdi? Yada neden tutuklandilar?

Yanıtla1176
Serkan Taşdemir:

banada kaçak iddadan ceza kesildi oynatanlar serbest

Yanıtla1159
Baba Yabgu:

O da çıkar merak etmeyin parayı veren düdüğü çalar

Yanıtla4133
Revolver:

yarattığınız adaletsizlikle gurur duyun.....

Yanıtla5126
Lokman Babacan:

Mecbur serbest bırakacaklar okadar para aldilar

Yanıtla4108
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title