Haberler

Diriliş'te İbn Arabi'nin Kıssadan Hissesi Geceye Damga Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

İlgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinde, İbn Arabi anlattığı Hz. Ömer kıssası ile ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti.

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un dün akşam yayınlanan bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi.

Heyecan ve adrenalinin eksik olmadığı yeni bölümde, uzun bir aradan sonra diziye dönüş yapan İbn Arabi'nin anlattığı Hz. Ömer kıssası geceye damga vurdu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Diriliş Ertuğrul İbn Arabi Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

KOZANLI:

selam olsun alemlerin peygamberine ve onun ashabına

Yanıtla014
ts:

bu diziyi hiç bir diziye değiştirmem . . .

Yanıtla29
81:

keşke bütün diziler böyle olsa. tarihimizi anlatan ve cesaret kazandıran diziler. ama malesef çoğu diziler tecavüz sahneleri ile reyting yapma peşinde . . . . .

Yanıtla07
MUHAMMED:

BU SAHNEDE ADALETLİ OLMAYI ANLATMIŞLAR AMA ADALET HZ ÖMER EFENDİMİZ ZAMANINDA KALDI MAĞLESEF FİLMLERDE ARAR OLDUK ARTIK ADALETİ

Yanıtla07
ekrem:

ehli sünnete bağlı tasavvufcular bile sevmez ibni arabiyi. Kuran ve sünnetle çakışan çok fazla lafları vardır bu adamın. . yinede bazı kendini müslüman addedenler sever bu adamı. . bu adam kimine göre en büyük şeyh''dir. . kimine göre ise en büyük kafir şeyhdir. . bu adamı kafir şeyh ilan edenler inanınki kurana ve sünnete dayalı, kitabi islama dayalı konuşmaktadır. geri kalanlar ise hiç şüphesiz nefsine göre konuşmaktadır. .

Yanıtla00
halo:

vay aron feller e bak sen

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title