Haberler

Diva Bülent Ersoy, oyuncu Cem Özer'in kucağına oturdu

Güncelleme:
Abone Ol

"Çıplaklar kampında bronzlaşıyorum" açıklamasıyla şok etkisi yaratan Bülent Ersoy, kendisini dinlemeye gelen oyuncu Cem Özer'in kucağına oturdu.

Diva lakaplı usta sanatçı Bülent Ersoy bronz teni hakkında ilginç bir açıklamada bulunmuş "Hiç mayo kullanmadan yanıyorum. Marbella'da çıplaklar kampında rahatım" sözleriyle şaşırtmıştı.

"BU ADAMIN KUCAĞINDA ÖZEL ŞARKILAR SÖYLENİR"

Diva kendisini dinlemeye gelen Cem Özer'i görünce sahneden indi ve yanına gidip kucağına oturdu. "Bu güzel adamın kucağında özel şarkılar söylenir" dedi.

Diva Bülent Ersoy, oyuncu Cem Özer'in kucağına oturdu

"CEM SEN ÇOK FAZLASIN"

Cem Özer'e övgüler yağdıran usta sanatçı, "Cem sen çok fazlasın, ağırsın. İnsanlara haddini eğitiminle verirsin. Şimdilerde programına gidecek kimseler yok. Yıllar önce programına gitmiştim. Ben biraz lanetim kolay kolay kendimi kaldırmam ama sevgili Cem, çok dolu bir insandır" dedi.

Diva Bülent Ersoy, oyuncu Cem Özer'in kucağına oturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Cem Özer Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

BARIŞŞŞŞŞŞŞ:

YARABBİ KİMSEYİ DOĞRU YOLDAN SAPTIRMA BİZE MERHAMETİNLE MERHAMET ET AMİN

Yanıtla140
BARIŞŞŞŞŞŞŞ:

BÜYÜK BİR ALİME SORMUŞLAR BÜYÜK GÜNAHLARI İŞLEYENE İMANSIZ DİYEBİLİRMİYİZ ODA EYER GÜNAHLARDAN ZEVK ALIR DEVAM EDER VE TÖVBE ETMESSEK BUDA İMANSIZLIĞIN ALAMETİDİR YARABBİ GÜNAHLARI SEN AFFEDERSİN BİZE RAHMETİNLE MUAMELE ET AMELİMİZLE DEĞİL

Yanıtla433
BARIŞŞŞŞŞŞŞ:

NEFSİMİZİ YENEMEYİZ AMA ISLAHINA ÇALIŞABİLİR NEZAMAN ÖLECEĞİMİZ BELLİDEĞİL

Yanıtla221
BU DA NE:

EVET BİR SON DAKİKA HABERİYLE BAŞLIYORUZ TÜRKİYENİN DİVASI BÜLENT ERSOY CEM ÖZERİN ÜZERİNE BİNEREK CEM ÖZERE SAKATLAMIŞTIR ACIMIZ BÜYÜK :D

Yanıtla014
Soru:

Yahu yıllardır beynimi kurcalayan soru var!!! Bülent Ersoy Öldüğünde, onu yıkıyacak kişi (GASSAL) kadınmı - erkekmi olucak diye?

Yanıtla311
Tim0135:

Yok yakılacakmış:)

16
e:

Yıllardır dusune düşünen bunu mu dusundun?

11
şk:

tam yerine oturmuş

Yanıtla012
Adınızı Yazın:

piyango cem özere çıkmış :))))))

Yanıtla110
milki:

töbe töbe bi git ya

Yanıtla19
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title