Haberler

Dolandırıcılıkla Suçlanan Bulut Duman Kimdir?

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkında, eşcinsel birliktelik yaşadığı kişilere şantaj yaparak dolandırdığı gerekçesiyle çeşitli illerde şikayette bulunulan Bulut Duman kimdir?

Şarkıcı hakkında, üye olduğu eşcinsel arkadaşlık sitelerinden tanıştığı mağdurlarla birlikte olduktan sonra şantaj yaparak para istediği gerekçesiyle İstanbul başta olmak üzere Gemlik, Mudanya, Giresun gibi illerde 50'den fazla şikayet yapıldı.

BULUT DUMAN KİMDİR?

, 1990 yılı Almanya Hamburg'da dünyaya geldi. Aslen Selanikli bir aileye mensup olan şarkıcı hakkında fazla bilgi bulunmuyor. Duman, sık sık farklı kişiliğiyle ve yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. ''İki Aşık İki Düşman'' adlı albümündeki "Sol Yanım" ve "Vuslat" adlı şarkılar ile sadece internette yayınlanan video klipleri ile yaklaşık 3 milyon kişi tarafından izlenen Bulut Duman, sosyal medya platformlarında da hatrı sayılır takipçi sayısına sahip. Şarkıcı ''Rütbe'' şarkısıyla, 2016 yılında Dijital Dünyanın Enleri ödüllerinde ''2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Şarkısı'' ödülünü elde etti.

Dolandırıcılıkla Suçlanan Bulut Duman Kimdir?

''BELLİ OLMUYORSA NE MUTLU YAPANA''

Şarkılarının yanı sıra dikkat çekici görünüşüyle de çok beğenilen'ın 19 estetik yaptırdığı bir süre gündemi meşgul etmişti. Ancak Bulut Duman 2010 yılında katıldığı Okan Bayülgen'in programından estetik yaptırdığını inkar etmedi. Programda Nihal Yalçın'ın, Bulut Duman'ın estetiklerini alaylı bir dille eleştirmesi de o dönem programa damga vuran anlardandı. Okan Bayülgen'in programında, ''Belli olmuyorsa ne mutlu yapana.'' ifadesini kullanan Duman, yıllar sonra sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını da paylaşarak estetik yaptırmadığını belirtti. Ayrıca Bulut Duman'ın estetik operasyonlarına 75 bin dolar harcadığı da öne sürülüyor.

Dolandırıcılıkla Suçlanan Bulut Duman Kimdir?

Dolandırıcılıkla Suçlanan Bulut Duman Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bulut Duman İstanbul Gemlik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title