Haberler

"Düğün Param Yok" Deyip Ağlayan Tolga Karel, Ada Kiraladı

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde "düğün yapacak param yok" diye hüngür hüngür ağlayan Tolga Karel, 90 bin dolara Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı.

İran televizyonu Gem TV'de yayınlanan dizide rol alan Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde yapımcısından parasını alamadığını belirterek "Benim yakında düğünüm var. Paramı alamazsam nasıl düğün yapacağım" diye dert yanmıştı.

ADA KİRALADI

Alkolün etkisiyle gözyaşlarını tutamayan Karel'i arkadaşları teselli etmişti. Karel parasını almış olacak ki, düğünü için ada kiraladı.

90 BİN DOLAR HARCADI

7 Mayıs'ta Dominik'te Sarah Margaret Scott'la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu. Tolga Karel ve Sarah Margaret Scott, balayını Las Vegas ve Los Angeles'ta geçirecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tolga Karel İran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

adı yok:

adam ada kiralayacak param yok dememişki, düğün yapacak param yol demiş.

Yanıtla013
hem kel hem fodul:

Benim kıza sekiz bin tlye tuttuk pastalı gazozlu sende öyle yapsaydın. . Şartmı ada. . .

Yanıtla012
gulbaharMobil-ANDROID:

utanmaz adam ayrıldığı karısını mutlu edememiş içki içmekten başka ne yapmış çocuğa yazık boş yere para harca nafaka veremeyen adam sanki ilk defa evleniyormus gibi para harca nereye kadar!! yine ayrılırdı bir çocuk daha olur onlarida mağdur edersin sen busun!!!!

Yanıtla010
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title