Haberler

"Düş Şehrin Aşığı"Nın Gala Gecesi

Abone Ol

Şair Duygu Hacıosmanoğlu'nun "Düş Şehrinin Aşığı" adlı şiir kitabının gala gecesi Gazi Sahnesi'nde yapıldı.

Şair Duygu Hacıosmanoğlu'nun "Düş Şehrinin Aşığı" adlı şiir kitabının gala gecesi Gazi Sahnesi'nde yapıldı.

Ggala gecesine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı (KADEF) Yılmaz Karagöz, eşi Müberra Karagöz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Galanı açılış konuşmasını yapan Şair Duygu Hacıosmanoğlu, "Düş Şehrinin Aşığı" şiir kitabının ilk göz ağrısı olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, "Düş Şehrinin Aşığı" kitabını 197 sayfa 187 şiirden oluştuğunu ifade etti.

Bir ülkenin alt ve üst yapısının şairler ve okuduğu şiirlerle şekillendiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İçimizde bulduğumuz şartlar bizi bir takım şeyleri beraberinde düşünmeye, yazmaya sevk ediyor. Bu anlamda şiar ve yazarlarımızın ülkemizde çok önemli bir olduğunu düşünüyorum. İlkadım Belediyesi olarak çeşitli etkinliklerle sanatseverlere destek olduk. Yakın zamanda kaybettiğimiz Samsunlu Halk Ozanı Aşık Kemali Bülbül'ün eserleri kitap haline getirerek okurlarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık.Aynı şeyleri burada bizleri bir araya getiren şair kardeşimiz eseri içinde üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğiz.Ben bu anlamda sanata ve sanatçıya değer veren bir toplum olma yolunda katılımın her geçen gün artacağına inanıyorum.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gecenin finalinde Şair Duygu Hacıosmanoğlu, imzaladığı şiir kitabını sanatseverlere dağıttı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Necattin Demirtaş Şerif Ün Samsun Kavak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title