Haberler

Duygu Bal Canlı Yayında Ağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Survivor'dan elendikten sonra Aramızda Kalsın'a konuk olan Duygu Bal, kameralar karşısında duygusal anlar yaşadı.

Annesinin ölümünü ve Survivor öncesi yaşadıklarını izleyenlerle paylaşan Duygu Bal, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Bal, konuk olduğu programda şu açıkamaları yaptı:

Bizim anne-kız acayip hislerimiz vardır.Başıma gelecek olan herşeyi bilirim ben. Ben annemin vefatını nedense bilmiyorum, nasıl bir his, Allah'tan gelen bişey bu. Kaçımız yaşarız ki, annenizin öleceğini neden düşünürsünüz? Her sabah kalkıp anneme bakarım ben, yaşıyor mu diye. Bir gün bir sabah kalkıyorum, uyandırmaya gidiyorum. Alex var köpeğim. Hadi gel anneyi uyandıralım diyorum. Gidiyorum uyandırmaya, gece 5 saat önce filan ölmüş. İnanamadım. O haliyle karşılaştım, uyandırmaya çalıştım. Vücut soğumuş. Ellerini gördüm mor, parmaklarını gördüm. 'Ölmüşsün sen' dedim.

'İNSANLAR BENİM ORADA DEDİKODU YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYOR'

İnsanlar sadece merak ediyor. Ben bu şartlar altında o adaya gittim. Bunları paylaşmak istiyorum. Çünkü insanlar benim orada dedikodu yaptığımı savunuyorlar. Başka şeyler olduğunu savunuyorlar. Üzülüyorum bunlara. Çünkü ben psikoljimi çok güçlü tuttum orada. Bunu herkes kaldıramazdı. Yaşadıklarımı çok fazla merak eden arkadaşlarım oldu. Annemi kaybettiğimi de biliyorlar. İzledi herkes. Çok soru soruyorlar. Hepsine buradan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.Çünkü cevap veremiyorum hepsine birden. Tabi meraklarını da gidermek istiyorum. Artık herkes bizi tanıdığı için öğrenmek isteyişleri çok normal ve bunu yanıtlamalıyız. İnsanlar öğrenmeli, bilmeli.

'AĞAÇ DİPLERİNE ÇÖKÜP AĞLADIM'

Yani ben bu şartlar altında orada yarışırken, insanların bana başka düşüncelerle gelip, adadan göndermek adına oyunlar yapmasına karşı çok kırgınlık duydum. Sevdiğim bir yazarın lafı vardır, Emre Karataş; 'Senin yerinde olsam benim yerimde olmayı hiç istemezdim.' der. Yani insanların biraz empati yaparak beni anlamasını beklerdim. Ben orada çok duygusal anlarda yaşadım. Ağaç diplerine çöküp ağladım. Arkadaşlarımın psikolojisini bozmak istemedim. Kaçtım, uzaklaştım orada anne ile ilgili sohbet olduğunda.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aramızda Kalsın Duygu Bal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

erdal tanrıverdi:

bende hergün uyandığımda annemi ve babamı merak edip ararım .onların ölümüne nasıl katlanırım diye düşünürüm .allah annesini ve babasını kaybedenlere sabır versin .

Yanıtla14
cemre ak:

Allahım sabr versn güç versn gerçktn kötü birşey ama hayat devm ediyr ve heryeşe rağmen yaşamk gerk bunn içnde sabr ve güç çook önemli..d

Yanıtla03
c.b.y:

allah sabır versin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title