Haberler

Ebru Şahin sosyal medya hesaplarını kapatmasının nedenini açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Kısa süre önce sosyal medya hesaplarını kapatan Ebru Şahin, çıkan iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Güzel oyuncu, "Şu anda sosyal medya detoksu yapıyorum. Herhangi bir problem yok" dedi.

ATV ekranlarından yayınlanan Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, kısa bir süre önce rol arkadaşı Akın Akınözü ile kendisini yakıştıran takipçilerini engellemiş, ardından sosyal medya hesaplarını kapatmıştı.

İDDİALARA YANIT VERDİ

NBA'de forma giyen basketbolcu Cedi Osman'la uzun bir süredir birliktelik yaşayan Şahin, sosyal medya hesaplarının kapatmasının ardından çıkan iddialara yanıt verdi. Güzel oyuncu, "Şu anda sosyal medya detoksu yapıyorum. Herhangi bir problem yok. 4-5 gün sonra hesabı yeniden açacağım." diye konuştu.

"ARAMIZDA MESAFE YOK"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cedi Osman'la olan ilişkileri üzerine konuşan Ebru Şahin, "Hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok. Bence en önemlisi bu. İş ve özel hayatımızda her koşulda birbirimize güven ve desteğimiz tam." ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Şahin sosyal medya hesaplarını kapatmasının nedenini açıkladı

Ebru Şahin sosyal medya hesaplarını kapatmasının nedenini açıkladı

Ebru Şahin sosyal medya hesaplarını kapatmasının nedenini açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cedi Osman Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

A.e:

Keşke hiç açmasaann

Yanıtla26
Ht:

Küçüklügünü bilirim,bakmayi. Istanbul lu Yazdigina, tekirdagli utanmadan inkar ediyor Sanki Istanbul Neyse, kücükken lakabida sümüklüydü

Yanıtla06
Sakaryalı hatun:

Yılın en güzel aşklarından birisi.:))

Yanıtla42
Sw:

Kesin konuşma, belki bu sene daha güzel bir aşk yaşanabilir Pamuk Prenses:)

02
Huri:

Selam Tatlım.

10
ÇINAR:

Bu kız bi dizide değil mi sürekli ağlıyor ve abuk subuk bir şive ile konuşuyor. . . kanallar arasında gezerken denk geliyorum ve anında kapatıyorum kanalı. . . kurtulamadık bu tip dizilerden

Yanıtla04
KANKA:

Kızın durumu şu; Oğlanı tavlamak için bu kadar uğraşmış ve kelepçeye doğru adım adım götürmek için dişimi tırnağıma takmışken abuk subuk yakıştırmalarla başıma iş açmayın. :)))

Yanıtla13
Cuk:

Heryerini açıyor, bari sosyal medyayı kapasın.

Yanıtla11
ÇOKTA TIN:

KAPAT BİZE NE :))

Yanıtla10
AY NOLUR:

aç ya. . günlerdir gözümüze uyku girmedi heder olduk sosyal medya hesaplarını kapattın diye. .

Yanıtla01
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title