Haberler

Eda Taşpınar Yatarak Para Basıyor

Abone Ol

Bodrum'da şezlong üzerinde yatarak meşhur olan Eda Taşpınar para basıyor.

Sosyetik işadamı Nurettin Hasman'la aşk yaşadığı dönemlerde magazin dünyasında kendisine yer edinen Eda Taşpınar, şöhreti paraya çevirmeyi başaran ünlülerden. Bodrum şezlonglarında yatarak verdiği pozlarla ünlenen ve adı İkoncan'a çıkan Taşpınar, yattığı yerden para kazanmaya devam ediyor.

SANATÇILARA RAKİP OLDU

Tanıtım ve davetlerin aranan ismi olan Eda Taşpınar, aldığı dudak uçuklatan ücretlerle de ünlü sanatçılara rakip oldu. İddiaya göre geçtiğimiz günlerde bir yatak firmasının tanıtımına katılan Taşpınar, 1 saatlik çalışma karşılığında 20 bin TL'yi cebine koydu. Bir de lüks yatak hediye edilen Taşpınar, ücretini ise peşin aldı.

KİLO ALDI FİYATI ARTTI

Şöhret olduktan sonra kendisini bakıma sokan Eda Taşpınar önce göğüslerine operasyon yaptırarak büyüttürdü. Geçtiğimiz haftalarda gittiği ABD'den 5 kilo fazlayla dönen İkoncan, davetlere katılma fiyatını da artırdı. 10 bin TL'ye davetlerde boy gösterdiği iddia edilen Taşpınar'ın gardrobunu yeneleyeceğini bahane ederek bu rakamı 15 bin TL'ye çıkardığı konuşuluyor.

Kaynak: Aydın Hamza / Takvim

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nurettin Hasman Eda Taşpınar Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title