Haberler

Ekmek Teknesi Yeniden Başlıyor!

Güncelleme:
Abone Ol

Bir zamanların fenomen dizisi Ekmek Teknesi yeni bölümleriyle çok yakında TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Savaş Dinçel, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Şermin Hürmeriç ve Peker Açıkalın gibi isimlerin yer aldığı, 2002 – 2005 yılları arasında ATV ve Show TV'de yayınlanan ve her hafta ilgiyle izlenilen Ekmek Teknesi, yeni bölümleriyle çok yakında TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dün akşam #EfsaneDönüyor etiketiyle yayınlanan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Dizinin yeni kadrosu önümüzdeki günlerde belli olacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kadir Çöpdemir Peker Açıkalın Savaş Dinçel Hasan Kaçan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (109)

Adınızı Yazın:

oyuncuların çoğu iktidar yalakası. ne izlerim ne de öneririrm.

Yanıtla2011
fırtına:

iktidar yalakası kadir çöpdemir ile ile şafak sezer''e ekmek kapısı içindir. bizim vergilerimizle yalakalara hortumun bir başka versiyonu.

Yanıtla228
Musty:

Valla açık açık soliyim kirliyle cengiz olmasa kadir çöpdemirler peker açıkalın bu dizinin tadı olmaz mutlak 2 sinin gerekir

Yanıtla225
Osman karyüzMobil-IOS:

Akp nin yalakası bunlar seyretmeyin ey namuslu vatandaşlar bunlar hırsız sever insanlar para kazandırmayın bunlara

Yanıtla241
EmrahMobil-IOS:

Neden trt cunku saksakcilar ve yagcilarin hepsi o kanalda asla izlemem izletmem

Yanıtla214
doganmobilWeb@haberler.com:

alo senden kusmeyiz...Bu dizide namus, gelenek görecek büyuge küçüğü saygı işleniyor. ..öyle öbür cinsel sapıklık içeren amca karısına aşık yegen, kardeş karısına aşık, dayısiyla çıkan yegen....sen git böyle dizilerini serisini taki

Yanıtla024
AkiL Mobil-IOS:

Komedi film leri bekliyorum , 7 numara gibi ,

Yanıtla120
MehmetmobilWeb@haberler.com:

ASK dizilerinden biktik Iyi aile dizilerini 4 göz ile bekliyorum Ne bu ASK ASK ASK milletin ahlaki bozuldu 9 yasinda cocuklar goruyorum yok ask acisi nedir bilirmisn diye sacma sapan halere dusmusler

Yanıtla016
TUGBA:

7 numarayı da istiyoruzzzz

Yanıtla015
mckurtul:

çocuklarımla, ailemle izleyebileceğim nadir dizilerden biri. geri dönmesine çok sevindim. emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla113
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title