Haberler

Ekrem İmamoğlu, YouTube fenomeni Danla Bilic ile bir araya geldi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YouTube fenomeni Danla Bilic ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için bir araya geldi. Kanalı için hazırladığı videoda İmamoğlu'na kadınlar hakkında sorular soran Bilic, buluşma sonrası Instagram hesabından birlikte çekindikleri fotoğraf karesini paylaştı.

YouTube fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde biz kadınlar için Ekrem İmamoğlu başkanımla bir araya geliyoruz, soruları birlikte hazırlayalım mı? Ne sormak isterdiniz?" notlu paylaşımla buluşma haberini duyurmuştu.

"BAŞKANIM ZOR SORDUM"

Takipçilerinden soru hazırlamalarını isteyen Danla Bilic, paylaşımın ardından bugün İmamoğlu ile buluştu. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden buluşma sonrası fotoğraf paylaşan Bilic, gönderisine bu kez, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü için aslında her gün için başkanıma zor sordum, o cevaplarken zorlandı mi yakında Youtube'da yayında" notunu ekledi.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM GELDİ

Paylaşım sonrası Danla Bilic'e kullanıcılardan ve ünlü isimlerden binlerce yorum ve beğeni geldi. Ayrıca ünlü fenomenin Youtube kanalı için hazırladığı videonun 8 Mart'ta paylaşılacağı öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu, YouTube fenomeni Danla Bilic ile bir araya geldi

Ekrem İmamoğlu, YouTube fenomeni Danla Bilic ile bir araya geldi

Ekrem İmamoğlu, YouTube fenomeni Danla Bilic ile bir araya geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Danla Bilic Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (65)

Rüknettin dede:

Eko senide partinide sevmiyorum.

Yanıtla2938
Esma:

O da sana bayılıyordu:D hahahahah

128
Türk:

İstanbuldaki Çöpünü Topla Önce Kendi İşine Bak

Yanıtla2224
Ayhan kurt:

Istambulum çevresindeki tarım arazilerini istanbul için kalkacaktı sosyal yardım ları 3 katına çıkaracaktı vs vs süt dağıtıyor 10 araçla bazıları hala hayal kuruyor cumhurbaşkanı olacakmış seçim olsa 800 bin fark yer istanbullu bin pismam

Yanıtla1135
alim:

istabul da yaşayanda pişman halini gidip görenlerde

25
Vatansever:

Alperen zannedersem bu beyfendinin senin gibilerinin oyuna ihtayci yoktur.

00
gökhan:

kadın hakkı, erkek hakkı, hayvan hakkı, işçi hakkı uydurmadır. kul hakkı vardır. diğer uydurma haklar bu hakkı unutturmak için icat edilmiştir, beyin yıkama işidir.

Yanıtla638
A.AYYILDIZ:

Sen biraz olsun tarih oku, 1500 yil öncelerde kalmissin, kul hakki da zamanina göre dogruydu, ama sosyal yasam insanligin bugüne geldigi patronlarin iscileri mal gibi gördügü dönemde isci haklarinin kanunlarla günümüze göre adlandirilmasi da, Türkiye de Ecevit''in calisma bakani oldugunda belirlenmistir,

72
VATANSEVER:

A. AYYILDIZ. SEN KENDİ ADINA KONUŞ. 1500 YIL ÖNCESİ DERKEN YÜCE ALLAH''IN AYETLERİNİ Mİ KÜÇÜMSÜYORSUN. EĞER ÖYLEYSE VAY SENİN HALİNE. . VAY SENİN REZİLLİĞİNE. . EĞER ÖYLEYSE EN BÜYÜK ALÇAKSIN SEN.

00
Ahmet Aysal:

İBB. İBB olalı böyle borç görmedi. Hani martın sonu bahar, her şey güzel olacaktı

Yanıtla2021
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title