Haberler

Emrah'ın Konserlerinde Simit Satan Adam Fabrika Kurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Emrah, yıllar önce konserlerinde simit satan Süleyman Kaya'nın İzmir'de kurduğu tekstil firmasının açılışına eşi Sibel Erdoğan'la katıldı.

Yıllar önce Emrah'ın konserlerinde simit satıcılığı yapan Süleyman Kaya'nın İzmir'de açtığı tekstil firmasının açılısı büyük ilgi gördü.

''ARKADAŞTAN ÖTE DOST KAZANDIM''

İvana Sert'in de podyuma çıktığı defileyi izleyen Erdoğan çifti, basının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Soruları yanıtsız bırakan şarkıcı, "Bir arkadaştan öte bir dost kazandım." dedi.

''BENİ BU KONULARA KARIŞTIRMAYIN''

Smokinle podyuma çıkan İvana Sert, daha sonra kıyafetlerin üretildiği fabrikayı gezerek, çalışanlarla bir araya geldi. Overlok makinesinin başına geçen Sert, 'İşte Benim Stilim 2016' programına geri dönen Nur Yerlitaş'ın aylık 400 bin TL'ye anlaştığı iddiaları için, "Beni bu konulara karıştırmayın." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Kaya İzmir Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

EmreMobil-IOS:

Emrah daki kibire bakın

Yanıtla00
Dargeçitli Mobil-ANDROID:

Arkasındaki gariban alır ayda asgari ücret kadın iki saatte garibanın yıllık kazancını alır adalete bak sonrada bunlara sanatçı derler elin adamıyla evliyken birlikte videoları çıkan ve hala boşandığı adamın adını kullanan kadını bu memleket şöhret ediyor yaaa... Denilecek çok şey var ama susmak en iyi cevap sanırım

Yanıtla00
velkoMobil-ANDROID:

suleyman kaya bu dunyanin oteki tarafida var.hesaplasicaz

Yanıtla00
velkoMobil-ANDROID:

suleyman kaya dediginiz is adami önce firmalara olan borcuni odesin.baskasinin parasiyla is yapiyor.allah buyuktur

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title