Haberler

    Oyuncu Engin Akyürek'in yeni dizisi belli oldu

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek yeni sezonda Star'da yayınlanacak "Sefirin Kızı" adlı dizide rol alacak. Oyuncu, dizide sözü geçen Sancar Efeoğlu'nu canlandıracak.

    Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu Engin Akyürek, yeni sezonda ekranlarda olacak. Akyürek, yeni sezonda Star'da yayınlanacak 'Sefirin Kızı' adlı dizide rol alacak

    SÖZÜ GEÇEN VARLIKLI ADAMI OYNAYACAK

    Yapımına NGM ve O3 Medya'nın birlikte imza attığı, Star'ın yeni sezondaki iddialı projesi Sefirin Kızı'nda Engin Akyürek yörenin sözü geçen, varlıklı adamı Sancar Efeoğlu'nu canlandıracak. Çekimlerinin Ege'de yapılacağı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

    Engin Akyürek'in yeni dizisi belli oldu

    ENGİN AKYÜREK KİMDİR?

    Engin Akyürek 12 Ekim 1981, Türk sinema ve dizi oyuncusu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı.Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı. 2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti.

    Engin Akyürek'in yeni dizisi belli oldu

    2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı dizide Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Kerim Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, 2014 yılında vizyona giren Bi Küçük Eylül Meselesi adlı filmin başrolünde yer aldı. 2014 yılında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide Ömer Demir karakterini canlandırdı.Uluslararası Seul Drama Ödülleri 2015'te "En İyi Aktör" seçilmiştir. ve Emmy için "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde aday olmuştur.

    Engin Akyürek'in yeni dizisi belli oldu

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yönetmen Star Ege Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (11)

    Hulya:

    Bence degerli sadece rolunu oynayip kendini herkese beyefendiligini kabul ettirmis iste unutulmaz oyunculardan birisi her dizisi zevkle seyredilir basarilari daim olsun boyle duzgun insanlarin

    Yanıtla05
    ug:

    tek kelimeyle Dogru sonuna Kadar size katiliyorum.

    00
    dogru:

    bence türkiyenin en yakisikli en efendi mulayim sanatcisi Dogru dürüst bu güne Kadar magazinde görmedik oburleri yok yat almis yok tatildeymis karisiyla veya sevgilisiyle bence örnek alin Engin Akyüregi . . . onun hicmi bieseyi yok sevgilisi yok yat evi hicmi yok . elbette vardir fakat birkere olsun reklam yapmad magazinde olmadi san Kocaman HELAL olsun Akyürek cevirgigi dizi olsun Film olsun cevirir biter ve yoluna gider obüleri napiyor her dizide partnerine Asik olur . ENgin Akyürek birtane .

    Yanıtla01
    gül:

    BU ÇOCUĞUN KENDİSİNİDE OYUNCULUĞUNUDA BEĞENMİYORUM

    Yanıtla10
    dg:

    kismanma, varmi onun gibi efendi yakisikli hicbir zaman gündemde olmamis bir sanatci onu cooook seviyoruz.

    00
    RAŞİT:

    Göre göre Bıkılmış tipleri temcin pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürüyorlar.

    Yanıtla10
    ...:

    Senaristler kötü.

    Yanıtla01
    Neva:

    Güzel bir dizi olur da her hafta heyecanla bekleriz bölümleri. Sefirin kızı denince aklıma hep Pelin Batu geliyor .

    Yanıtla00
    Adınızı Yazın:

    BU OYUNCUYU SEVİYORDUM AMA ASLA ALLAH DESE DE İNANCLARI, FİKRİ FARKLI ASLA DİZİSİNİ SEYR ETMEM ADINI DA UNUTURUM.

    Yanıtla00
    Hı hııı.:

    Tüh ne kdr üzülmüştür kim bilir.

    01
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title