Haberler

Enis Arıkan'dan Muhteşem Every Way That I Can Performansı!

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını seslendirdi. Arıkan, başarılı performansı sonucu jüri tarafından paylaşılamadı.

Ünlü oyuncu Enis Arıkan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını seslendirdi. Arıkan, başarılı performansı sonucu jüri tarafından paylaşılamadı.

Enis Arıkan'dan Muhteşem Every Way That I Can Performansı!

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında seslendiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyada çok konuşuldu. Enis Arıkan sosyal medya hesabından kendi performansını izlediği anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Enis Arıkan'ın performansına takipçileri de sessiz kalmadı. Enis Arıkan'ın birçok takipçisi performansı beğendiklerini yorumlarıyla belli etti.

Enis Arıkan'dan Muhteşem Every Way That I Can Performansı!

HADİSE'Yİ SEÇTİ

Ünlü oyuncu Enis Arıkan Seda Sayan ile Hadise arasından kaldı. Arıkan çalışmak istediği jüri üyesi olarak Hadise'yi seçti.

Enis Arıkan'dan Muhteşem Every Way That I Can Performansı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Enis Arıkan Yılbaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

DOC:

Noel bayramı hırıstiyanların bayramıdır müslüman kutlayamaz haramdır, yılbaşı da aynı hükümdedir, Allah bunun hakkında da hiçbir şey indirmemiştir. Haramdır

Yanıtla1312
Her yıl aynı:

Hirstiyanlar noel i 25 aralık da kutluyor. Yılbaşı farklı bir gün. Beyin bedava kullan

85
BATTALGAZİ:

Buradakiler gavurdan daha gavur olmuşlar yalakalık diz boyu hele bu solcuyum geçinenleri hiç anlayamadım kapitalizme karşıdırlar ama onlardan yaşam tarzı olarak hiçbir farkları yoktur nasıl olacak bu iş

Yanıtla1411
Harbi54:

Dogrulari yalanlayan o 8 kisiyede................... Batti..

01
Büşra:

YILBAŞI—Hıristiyanların Bayramıdır—Hiçbir Müslüman—Aslaa YILBAŞINI Kutlayamaz..saygı duyamaz..Aksitaktirde imanı bir anda yok olur.

Yanıtla911
ADINIZI YAZINKIII:

SAÇMA YORUM SALAKÇA. İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ KUTLAYABİLİR. SEN GİYBET YAPMA GÜNAHA GİRİYORUN. FETVA VERİR GİBİ HADİ GİT YAT ŞİMDİ. . .

77
Müftü Dede:

BÜŞRA HANIMA-AYNEN KATILIYORUM-ÇOK DOGRU YAZMIŞ.

53
adsız:

bilgin yoksa araştır 31 aralık 01 ocak gecesi yeni yıla giriştir. Hıristiyanların bayramı yani Hz. İsa''nın doğumu olarak kabul edilen ve noel''in kutlandığı gün ise 25 aralıktır

24
Yau he he:

Bu yorumu yazdıgın telefonda hiristiyanin insanlara saygı duymayı ögrenin artık ya herkez dinini istedigi gibi yaşar verilcek bir hesap varsa onuda Allaha vercez.Bende yılbaşı kutlamiyorum ama insanlara insanliga karsı saygim sonsuz. O kadar kredi ceken faiz yiyen dedikodu yapan tesetüre girdim deyip kendimi göstercem diye cabalayan insanlar var gercekden teseture girmis kardeslerimizin adini lekeliyen bence o günahlari tartismak gerek.

Yanıtla76
Ferai:

sen gel Hristiyanligin igrenc yuzunu Avrupada gor Kafadan SALLAMA Yasayarak gor. AYRIMCILIGI YALANI DOLANI

01
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title