Haberler

    Erdal Özyağcılar, Hikmet Karagöz'ü anlatı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Özyağcılar şunları söyledi: "Bizimkiler'in Çaycı Abbas'ı çok değerli bir sanatçıydı.

    Özyağcılar şunları söyledi:

    "Bizimkiler'in Çaycı Abbas'ı çok değerli bir sanatçıydı. O 'Çaycı Abbas' rolünü Türk seyircisinin kalbine nakşetti. Replikleri, hitabı halk arasında yayıldı. Aynı zamanda çok iyi bir ressamdı. Çok ayrı bir dünyası vardı. Ağaçlar dünyası içinde yaşıyordu. Sağlığında pek kıymeti bilinmedi. Yalıkavak'ta onun bir yeri vardı. O taraflara yolumuz düştüğünde mekanına giderdik. Konuşur sohbet eder, eski günleri yad ederdik. Gerçek bir sanatkardı."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (8)

    Yahya Diken:

    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin inşallah âmin çocukluk-dönemimde Bizimkiler dizisini çok izlerdik keşke öğünler geri gelse

    Yanıtla03
    Selim:

    Mezarina bile gitmedin. Sizler nasil insanlarsiniz

    Yanıtla10
    Candan:

    Mekanı cennet olsun topragı bol olsun çok güzel rol yapıyordu zaten bu gidişle kimse kalmıcak bizimkiler dizisinden kalanlarada saglıklı ömür versin??????

    Yanıtla00
    Kaan:

    Eskiden çekilen dizileri ilk çıkan bir üst düzey telefona benzetmek tam yerindedir. Bugün için ise tümüyle izlenmez yapılar ve boğucu bir atmosfer. Çok değerli ve tiyatro kökenli bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin. Lakin rolü ve yapımı diğer çokları gibi vasatın bir derece altıydı. Bunlara katılmak mümkün değil malesef rol karakteri için.

    Yanıtla00
    Rahim:

    Rahmetli kemal sunala köprü yu satmıştı en büyük Şaban filminden

    Yanıtla00
    Candan:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bizimkilerde çok iyi rol yapıyordu kimse kalmıcak bu gidişle bizimkilerde oynayanlar????

    Yanıtla00
    BEDRİ:

    ALLAH RAHMET EYLESİN BABAM RABBİM MEKÂNINI CENNET EYLESİN AHİRETE İNTİKAL ETMİŞ TÜM İYİ KALPLİ BÖYLE SEVİLEN İNSANLARA RAHMET OLSUN SELAM.OLSUN.AMİN

    Yanıtla00
    Fatih:

    Allah rahmet eylesin güzel filimleri vardı Allah mekanını cennet eylesin ??

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title