Haberler

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Güncelleme:
Abone Ol

2011 sezonunda Survivor'da mücadele eden ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde cezaevinde yatıyor. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılanan Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tarlacı'yı ziyaret eden fenomen Cenk Hoca, "Bir şeyler yapacağız ama umut yok, hayatı hapishanede geçecek" dedi.

Televizyon tarihine damga vuran yarışmalardan Survivor'da 2011 yılında mücadele eden ve aykırı tavırlarıyla gündemden düşmeyen Taner Tolga Tarlacı, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılanıyor. Tarlacı için istenen ceza da belli oldu.

"TANER'İN HAYATI HAPİSTE GEÇECEK GİBİ"

Kıbrıs'ta yaşayan ve Cenk Hoca adıyla tanınan fenomen, bir süredir cezaevinde yatan Tarlacı'yı ziyaret etti. Cezaevi koşullarının çok ağır olduğunu belirten fenomen, Tarlacı'nın kendisini aklayacak hiçbir kanıtının olmadığını belirterek "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" dedi. Hakkında birçok suçlama bulunan Taner Tolga Tarlacı'nın 18 yıl hapis cezası aldı.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Taner Tolga Tarlacı Televizyon Cezaevi Türkiye Magazin Kıbrıs Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Mert Kalyoncu:

Rum kesiminde bile bizden daha fazla adalet var. Türkiye'de olsa, cinayet bile işlese 6 ayda çıkardı. Engin Polat gibi suç makinesi bile dışarıda.

Yanıtla15611
CAN Işık:

Kesinlikle burda olsa bişey olmazdı

034
Alparslan Emen:

Bir mikrop gitti toplumu yozlaştıran.

Yanıtla11372
Koray GENÇ:

iyi olmuş müebbet alaydı keşke

Yanıtla7222
Hasan Temiz:

Demek ki şeriata gerek yokmuş. Medeni kanunları düzgün uygulamak varmış.

Yanıtla47116
fenerli bahce:

Şeriat Allahın Kanunları demektir.

943
Burak Bulut:

Niye Kıbrıs'ta idam mı var, her şeyi Amerika'ya Çin'e övünenler, bu konuyla niye övünüyor? Orada Şeriat mı var, kısas da hayat vardır. Unutma, şeriatın ne olduğunu öğren, ondan sonra konuş, Hasan kardeş.

11
Harun EROĞLU:

Burada olsaydı 5 yıl sonra çıkardı

Yanıtla5107
CAN Işık:

5ay bile çok

114
ARSLANOĞLU Hakan:

Allah rahmet eylesin. (cezaevinden ölüsü çıkar)

Yanıtla345
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title