Haberler

Esra Erol'un canlı yayında genç kız için söyledikleri, Hazal Kaya'yı çileden çıkardı: Sen kimsin, şov yapıyorsun

Güncelleme:
Abone Ol

Esra Erol canlı yayında, evli ve 2 çocuk babasına kaçan 18 yaşındaki Elif'i "18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?" sözleriyle eleştirmişti. Esra Erol'un bu davranışı Hazal Kaya'yı çileden çıkardı. Kaya, Erol'a "Sen kimsin de bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Esra Erol'da programında yaşanan olay Türkiye'nin gündemine oturdu. 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçan 18 yaşındaki Elif, canlı yayına katıldı. Ancak bu sırada Esra Erol'un yanına gitmesiyle kameraların kendisini çektiğini gören Elif, adeta çıldırdı. Bunun üzerine gözyaşları içinde tepki gösteren Esra Erol, "Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?" dedi.

ESRA EROL'UN SÖZLERİ HAZAL'I KIZDIRDI

Esra Erol'un kameralar önünde 18 yaşındaki Elif'e söylediği sözler, Hazal Kaya'yı kızdırdı. Ünlü oyuncu, söz konusu görüntüleri Twitter hesabından paylaşarak Erol'u sert bir dille eleştirdi.

Esra Erol'un canlı yayında genç kız için söyledikleri, Hazal Kaya'yı çileden çıkardı: Sen kimsin, şov yapıyorsun

"BİR KADIN ÜZERİNDEN ŞOV YAPIYORSUN"

Kaya paylaşımına şunları yazdı: Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara 'Orada ne işi varmış?' demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?

Esra Erol'un canlı yayında genç kız için söyledikleri, Hazal Kaya'yı çileden çıkardı: Sen kimsin, şov yapıyorsun

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Hazal Kaya Esra Erol Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Kaya:

Resmen şov kokan hareketler. Bu kızcağızı yayına çıkarıp program yapacağına farklı şekilde yardım etsen !!! Olmaz dimi yayına çıkarıp para kazanarak kendi çocuğuna gelecek kurma çabasındasın. O adamdan bir gram farkın yok!!!

Yanıtla50367
Hasan Günaydın:

Tmm esra sen çok duzgunsun

Yanıtla26217
Sedat Kolsuz:

Hazal hanım kadın cinayetleri sizin gibi düşünenlerin yüzünden çıkıyor .Esra hanım doğruyu söylüyor iki kız çocuğu var biri baba evin de biri komşunun evin de .Ben 18 yaşım dayım kimse bana karışamaz diyen gençler ya intihar ediyor yada kötü yola düşüyor.Anne babalar çocuklarını koruyamiyorlar.

Yanıtla56173
Ahmet Kuzu:

Zengin erkek olsun nefes alsin yeter ..ünlüsude ayni ünsüzüde....

Yanıtla42162
Jhj Gunehdgg:

Yarası olan gocunur demekki yarası var

Yanıtla9891
Alis Yiğit:

Bunlar hep reyting için işte kimse kimseye acımıyor reyting demek para demek kim paraya hayır diyebilir

Yanıtla31132
Fatma Özdemir:

Hazal hanım o kadının işi o zaten gerekeni yapıyor kadın hatta ağlıyor bile birisinin dank ettirmesi lazım elbet !

Yanıtla4294
serap öztürk:

Allah en başta hayırlı insanlarla karşılaştırsın ama gerçekten gençlerimiz de bilinçli olmalı hayatın bir akışı var normal olan şeyler var olmayan şeyler var ve herşeyin de bir sonucu var kızlarımız kendini korumalı kimseye kullanılmamalı

Yanıtla4126
Burak sungur:

Aynı tepkiyi Sanatçılara iş Adamlarına ünlülülere de gelmesini bekliyoruz lütfen

Yanıtla6103
can 555:

hazal doğru demiş, esra bu işine geldiği zaman öyle, işine gelmediği zaman böyle, kimsenin hayatına karışmaya kimsenin hakkı yok diye defalarca süylüyor kendisi ama bilinki şov peşinde, Ben hiç sevmedim o hanımefendiyi

Yanıtla3473
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title