Haberler

Esra Erol'un Cansel İsyanı: Vicdan Var mı Sizde?

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de lise öğrencisi Cansel K., öğretmeninin cinsel istismarına uğramasının ardından intihar etti. Türkiye'yi ayağa kaldıran olaya ünlü isimler sessiz kalmadı.

Kayseri'de matematik öğretmeni Bayram Ö.'nün cinsel istismarına uğrayan 18 yaşındaki Cansel K., 2 gün sonra hayatına son verdi. Cansel K.'nin acısı Türkiye'yi derinden sarstı. Cansel için Twitter'da #canseliçinsusma hashtagi açıldı. Ünlü isimler de tepkisini ortaya koydu.

İşte o isimler ve tepkileri;

DENİZ AKKAYA

Yazıklar olsun! Bazı meslekler vardır ki bu ayıp ile yanyana telaffuz dahi edilemez! Öğretmektir senin görevin ama sadece güzelliği ve geleceği. Böylesine pisliği, kötülüğü öğretmek değildir, o gencecik tazecik beyinlere. Yazıklar olsun!!!

EBRU GÜNDEŞ
Cansel için susma

SİNAN AKÇIL
Susma ki bir gün senin de değerlin, kız kardeşin, sevgilin,ablanın başına gelirse içine atmasın bu iğrençliği haykıra bilsin!

EDA ÖZERKAN
Sessiz kalmayın

MERVE OFLAZ
Bu ilk değil ama son olması için .

ESRA EROL
Okul itibarını bir candan daha önemli tutan idareciler! Orada ki insancıklar! Sözde eğitimciler! Tecavüz edenin kendini akladığı, tecavüze uğrayanın büyük utancını yaşatan zihniyet! Vicdan var mı? Sizde?

ÖZGE ULUSOY
Yazıklar olsun

YELİZ YEŞİLMEN
Çok üzüldüm umarım gereği yapılır

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Twitter Kayseri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

/TABLE:

9 RTÜK ÜYESİNİN 5İ BİLİN BAKALIM HANGİ PARTİDEN. . . MESELE AİLE AHLAKI DEĞİL, SİZ DAHA ANLAMADINIZ MI?

Yanıtla05
/TABLE:

RTÜK BÜNYESİNDE 9 ÜYELİĞİN 5İNİ ELİNDE BULUNDURANLAR, NEDEN MÜSADE EDİYOR BU SAÇMA PROGRAMLARIN YAYINLANMASINA. . . ! NEDEN KILLARINI BİLE KIPIRTDATMIYORLAR? HANİ SİZ MUHAFAZAKARDINIZ? HANİ AİLE YAPISINA ÖNEM VERİYORDUNUZ? BÖYLE Mİ SİZİN SİYASETİNİZ? SİZ VAR YA SİZ. . . !!!

Yanıtla23
BESLE KARGAYI:

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLARA HİZMETLİ KILIĞINDA BİRER SİVİL MUHBİR YERLEŞTİRSİN. BAK BAKALIM BÖYLE KAFADAKİ ÖĞRETMENLER, OKUL YÖNETİMİ KIMILDAYABİLİYORMU. KORKU YOK KORKU. . .

Yanıtla04
Ceylin:

Hani herşey cahillik diyorlar ya işte bütün pisliklerin cahillikten olmadığını yine gördük eğer bir insanın kanı bozuksa tahsilli de olsa cahil de olsa yapıyor artık erkekler kadınlara kızlara baktığında aklıma sadece yazmaya bile utanıyorum bu tür pislikler gelmesin yeter artık kadınlara değer vermekten ziyade aklınızdan geçen şeyler çok farklı kadınlar bu gözle bakılmasini haketmiyor

Yanıtla04
OrisMobil-IOS:

KADIN OLMAK BENI KORKUTMUYOR ANNE OLMAK BENI ÜZMÜYOR ES OLMAK SINIRLANDIRMIYOR KADINIM INSANIM KADINA YANLIS BAKAN GÖZ CIKSIN KADINA YANLIS UZANAN EL KIRILSIN COCUKLLARA CINSEL ISTISMARLA SIDEDLE,KORKUTMAYA YAKLASAN TÜM ERKEKLLERIN ALLAH BELASINI VERSIN.ALLAHINDA BULSUNLLAR

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title