Haberler

Euronun 5 TL'ye Fırlaması Demet Akalın'ı da Vurdu: Frene Bastım

Güncelleme:
Abone Ol

Euronun 5 TL sınırını geçmesinden dert yanan Demet Akalın, "Euro fırlayınca frene bastım. Kıyafetler hep euro, buraya gelince saçma paralar oluyor, ciddi kıstım" dedi.

Demet Akalın, Etiler'deki bir kafede kahve molasında görüntülendi. Eşofmanı, ilginç şapkası ve gözlükleriyle dikkat çeken ünlü popçu, euronun 5 TL sınırını geçmesinden dert yandı.

"EURO FIRLAYINCA FRENE BASTIM"

Kıyafet tutkusuyla bilinen Akalın, "Herkesin bir kötü huyu var benim de bu. Euro fırlayınca frene bastım. Kıyafetler hep euro, buraya gelince saçma paralar oluyor, ciddi kıstım" dedi.

"İBRAHİM TATLISES'E ZEYTİN DALI"

Akalın, polemik yaşadığı İbrahim Tatlıses'in yeniden şarkı söylemesiyle ilgili sorular üzerine İmparator'a zeytin dalı uzattı: "Ay hadi inşallah söylesin. Severiz kendisini."

"ÖDE ÖDE BİTMİYOR"

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Bebek'teki bir mağazanın balkonunda görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı gazetecilere "Taksit ödemeye geldim. Öde öde ancak bitti. Kimse benden doğum günü hediyesi beklemesin. Bülent Ersoy'la küsüp doğum günü geçtiğinde barışacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Demet Akalın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

neyse:

Sana şarkıcılıktan para kazandıranı da. . .

Yanıtla014
ANKARAGÜÇLÜ:

AYIP YA, BİRAZ MÜTEVAZİ OLUN, YEDİĞİNİ, İÇTİĞİNİ, GİYDİĞİNİ, REKLAM EDEN NAMERTTİR, SIKINTILAR İÇİNDE YAŞAYAN BİNLERCE İNSANIMIZ VARKEN,

Yanıtla113
HAHAHA:

derde bak

Yanıtla09
cem:

derdini sevsinler

Yanıtla08
nil:

Kendine yakistirmasini bilen kadin sali pazarindan bile giyinir. Marka ve pahali giyecegim diye zevksiz kiyafetlerle dolasmak marifetmi. Avrupalilar bile Türk kiyafetlerine özeniyor.

Yanıtla08
Adınızı Yazın:

free shoplardan alışveriş gerçekten çok saçma 1 sigara bedavaya geliyor. yurt dışından da alışveriş aynı şekilde ayakkabı beğendim 140 euro idi 700 tl ediyor 1600 tl asgari ücretimden 700 tl gidecek. o ülkede asgari ücret 1160 euro idi oralı olsaydım ayakkabıyı alsaydım 1020 euro daha kalacaktı cebime fakir bir ülkenin vatandaşı olmak böyle bişey dedim.

Yanıtla41
TÜRK MAGAZİNİNİN DUAYEN İSMİ:

İTALYA''DA, İNGİLTERE''DE PAZARDAN ALDIĞI DÖKÜNTÜLERİ BURADA YOK ŞUNU ŞURDAN ALDIM, BUNU BURDAM DİYE HAVA ATIP TUTUYOR. ORADA KİMSE TANIMADIĞI İÇİN RAHAT, İSTEDİĞİ GİBİ ALIŞVERİŞ YAPABİLİYOR. GERÇİ BURADA DA MAKYAJSIZ GEZSE KİMSE TANIMAZ ZAAxD

Yanıtla12
12345:

şu kadını haber yapıp durmayın be prim vermeyin bu görgüsüz cahil ruküş kadına

Yanıtla02
erdem:

türk parasini düsüren türkiyedeki euro dolar alip satan hainlerdir bunlarda malesef ülkenin en az yüzde sekseni yani yerli milli denen halk kendi parasini ülkesini batiriyor ama ne yapalim onlar cogunluk cogunluk ne yaparsa ne isterse o dogrudur onlar herseyde haklidir tipik akp zihniyeti yanlis bir bakis acisi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title