Haberler

Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir?

Güncelleme:
Abone Ol

Sahne adı Ezhel olan ünlü rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu kimdir, kaç yaşındadır?

Ünlü rapçi Ezhel, geçtiğimiz aylarda 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme' suçlamasıyla hakim karşısına çıkmış ilk duruşmada beraat etmişti. Ünlü rapçi internette de en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Ezhel kimdir?

EZHEL KİMDİR?

Sahne adı Ezhel olan Ömer Sercan İpekçioğlu 1 temmuz 1990 yılında Ankara'da doğdu.

İlk albümünü 2017 yılında çıkarmıştır. Müziğinin türünü "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap" olarak tanımlayan rapçi geniş kitlelere sosyal medya ile ulaşmıştır. Kısa sürede milyonlara kendini dinletmeye başlayan genç rapçi şarkılarında Ankara'da yaşadığı mahalle kültürünü yansıtıyor.

Ezhel Kimdir?

Geleneksel kültürle evrensel bir kalite yakalayan Ezhel, küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başladı. Rap'in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır

Ezhel, Gitar, piyano, ney, def ve darbuka çalabilmektedir.

Ezhel, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurdu. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı Sekiz adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır.

Ezhel Kimdir?

Türkçe rap'in önemli isimleriyle çalıştıktan sonra 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurdu.

Hiphoplife tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. olmuştur.

Son olarak yine Hiphoplife tarafından desteklenen Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne "Yaprak Düşerse" şarkısı ile katkıda bulunmuştur.

Ezhel Kimdir?

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ

Ezhel hakkında açılan davada "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme" suçlamasıyla hakkında 10 yıla kadar hapsi istenmiş ünlü rapçi ilk duruşmada beraat etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

cosmo:

Türkiye den uzak olsun. . nereye açılırsa açılsın. .

Yanıtla214
Cerrah:

Nerde o efsaneler... ibo, orhan, ferdi, müslüm..... cengiz, ümit, arif, atilla, selami, coşkun........

Yanıtla411
Adını Yazan Kovboy:

0-14 yaş arası ergenlerin dinlediği ne idüğü belirsiz bir şarkıcı. Her tarafı dünyaya açılsa ne olur?

Yanıtla57
J.J.Okocha:

ezhel candır can

Yanıtla62
isim:

BUNLAR HANGİ DÜNAYA DA TANINIYOR

Yanıtla33
Ari-sili:

Bizim toplumda yamuk yumuk tipi kayıklara saygı arttı,bu adam ahlak adına bir şey söylüyor mu,yani bunu dinleyen çocuk bundan ne görecek ne öğrenecek,bu tarz tipler toplumda uyuşturucudan bile daha tehlikeli bir durum olan ahlaki çöküntüye sebep oluyor

Yanıtla13
Adanalı Kişi:

Toplulumuzda kapalı ablalarımızdan, sarıklı abilerimizden başka insanlarda olduğunu kabul edemeyecek ancak güzel cümle kurmayı başaracak kadar azimli bir insansın taktir ediliyorsun. Ama bu adam her ay barınaklara yardım eden, insanlara yardım eden biri. Yüzünde dövme var içiyor vs diye asla yargılayamazsın. Ahlak dediğin şey müslüman olmakla değil insanlıkla alakalı. Uyuşturucudan bile tehlikeli olan senin gibi zihniyetler. Keşke yazabildiği akıcı cümleleri sen yazsan da onun yerine sen geçsen.

13
Bayım:

şunlarıda dinleyen ergenler soyuda tükensede artık rahatlasak ergen ergen ergenekon

Yanıtla12
STRES Li millet:

BU DAKIM GENCLERE KOTU ORNEK OLUYOR SATANIS KILIKLI TIPE BAK TAM DAYAKLIK BUNU DINLEYENLER GALIBA CUMLE KURAMAYAN TIPLER

Yanıtla03
nida:

bi insanı tipine göre yargılamak size ne kazandırıyor? yargılamaya nasıl cürret ediyosunuz?ses olmayabilir fakat o adamın işi bu tarzı bu böyle para kazanıyor kötü yollarla bişey yapmıyor bu arada 22 yaşıda bi kadınım hala da dinliyorum dinlemeye de devam edicem kafa çektiğim falan yok müslüman müslüman geçinenlerden daha zararsız oldugu da kesin bence siz bi dönün kendi hayatınıza bakın sonra başkalarını yargılarsınız yapacağınız tek şey klavye artistliği :)

Yanıtla11
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title