Haberler

    Bodrum'da çıkan yangın evlerinin yakınını kadar gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, yaşadığı korkuyu anlattı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Temmuz'un son haftasında başlayan ve günlerce süren orman yangınlarının birinin Bodrum'daki evlerine kadar geldiğini söyleyen Burak-Fahriye Özçivit çifti, yaşadığı büyük korkuyu anlattı. Yangınların kendilerini çok üzdüğünü söyleyen Özçivit, "Hiç tadımız kalmadı, insanın canı tatile gitmek istemiyor" dedi.

    Geçtiğimiz haftalarda başlayan orman yangınlarında can kayıpları ve birçok maddi hasar meydana geldi. Yaz başında Bodrum Gümüşlük'teki evlerine giden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, kısa bir tatilin ardından İstanbul'a döndü. Kısa bir süre sonra başlayan yangınların evlerinin yakınındaki ormana kadar geldiğini söyleyen çift, Bebek'te ayaküstü sohbet ettiği muhabirlere yaşadıklarını anlattı.

    "YAŞANAN OLAYLARDAN SONRA HİÇ TADIMIZI KALMADI"

    Bodrum'da çıkan yangının evlerinin yanına kadar geldiğini söyleyen ünlü çift, "Yangın olayları herkes gibi bizi de üzdü. Biz de dönmüş bulunduk, biz döndükten sonra da yangın olayları yaşandı. Bizim evimize kadar geldi alevler. Belki tekrar tatil gidecektik fakat bu yaşanan olaylardan sonra hiç tadımız kalmadı. İnsanın canı tatile gitmek istemiyor" ifadelerini kullandı.

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in korku dolu anları

    FAHRİYE EVCEN EKRANLARA DÖNÜYOR

    Yeni sezonda eşi Burak Özçivit gibi dönem dizisiyle ekrana dönecek olan güzel oyuncu Evcen, "Çok az kaldı sete çıkmaya, hazırlıklar başladı" diyerek heyecanını dile getirdi.

    "KARAN'IN VAKTİ SETLERDE GEÇECEK"

    Burak Özçivit, "İkiniz setteyken çocuğa kim bakacak?" sorusuna da "Karan'ın vakti setlerde geçecek. Kimi zaman annesinin setine kimi zamanda babasının setine gelecektir" diye cevap verdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Fahriye Evcen Burak Özçivit İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (2)

    tankut :

    Ucu size değince korkuyorsunuz...diyecek söz yok ki kazanılan paralarla yeni ev ve arabalar alabilecek potansiyeliniz varken evsiz kalanlar hiç düşünülüyor mu acaba?

    Yanıtla428
    Fakır:

    burrak bu işleri başgan

    Yanıtla27
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title