Haberler

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Ali Erbil'in Kanal D ekranlarında program yapacağını duyunca "Ne kadar mal bir kanal" diyerek tepki gösterdi.

Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, Turnike programıyla ekrana geri dönüyor. Yarışmanın Kanal D ekranlarında yayınlanacağını öğrenen Farah Zeynep Abdullah'tan tepki gecikmedi.

"MAL BİR KANAL"

Oyunculuğun yanı sıra yaptığı yorumlarla da sık sık adından söz ettiren Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımını "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşıldığını görünce "Iyy ne kadar da mal bir kanal" yorumunu yaptı. Ünlü oyuncunun yorumu sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım Abdullah'a destek verirken bir kısım da yorumu gereksiz buldu.

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

EKRANLARA DÖNÜYOR

Kanal D ekranlarında program yapacak olan Mehmet Ali Erdbil, fragmanda "Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi? Tabii bunda da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, gani gani vermek için... Ne zaman mı? Parmaktan sonra... Bağcılar'da giderken sağda, dönerken solda... Parmağı takip edin" ifadelerini kullanmıştı. Erbil'in programının ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Haberler.com / İsmail Elal - Magazin

Farah Zeynep Abdullah Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil Televizyon Magazin Kanal D Erbil Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Enver Soran:

Kız haklı ısıtıp ısıtıp getiriyolar bunuda bi emekli olup gitmedi

Yanıtla51555
Zeynep Gök:

Ahlak dışı bir insan ve program bel altı espiriler seven milletimiz izler ahlaklı toplum ise izlemez bu kadar net

13195
AZİZ ERCAN ÇELİKLİ:

Parraa parraa parraa...

8185
Can null:

Seyretmek vakit kaybı

599
Emin Dinc:

Mehmet Ali ve İbo 60 70 yaşlarındalar.. Geçirdikleri sağlık problemlerinden ağlayıp sızlıyorlardı lakin hiç etik davranmıyorlar.. Eşleri veya sevgilileri 20 25 yaş arasında. Kimse çıkıp bu ve bunlar gibileri eleştirip, saf dışı bırakmıyor. Üstelik bu programlara da çıkarıp ödüllendiriyorlar. Sonra tv de 30 40 yaşında adamın, 18 19 yaşlarında biriyle olduğunu duyan subyancı diye cümle Türkiye ye rezil ediyor. Çok çıkardı şu tv sektörü. Ama rapçiler hatlerini bildirmişti bu kanallara.

429
Berkant Tezcan:

Farah gündeme gelmek için para kazanmak için böyle bu şekilde bi açıklama yaptı sanırım parası biten gündeme gelmek isteyen ona buna sallıyor..

Yanıtla197143
İsmimi ne yapacaksın:

Aynı şeyi başkaları da senin için düşünüyor Farah.

Yanıtla128162
Erdem Sen:

neyse ki tv programi izlemiyoruz

Yanıtla16259
Dilek Usta:

Artık bu tür programlara bakan var mı? Bunlar 90 yıllar….

Yanıtla25203
Mevlüt Duman:

Zamanında neler izlettiler y kuşağına.

Yanıtla16157
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title