Haberler

Fenomen Enes Batur ve sevgilisi Ece Naz Üçer, koronavirüsü yendi

Güncelleme:
Abone Ol

Koronavirüse yakalandıktan sonra karantinayı ihlal ettiği için öğrenci yurduna yerleştirilen fenomen Enes Batur ve sevgilisi Ece Naz Üçer, virüsü yendi.

Koronavirüse yakalanan ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin, filyasyon ekipleri tarafından yapılan kontrolde evinde bulunamayınca karantinayı ihlal etmesi nedeniyle, polisler eşliğinde Sancaktepe'deki bir öğrenci yurduna yerleştirildi. Bir süredir yurtta kalan fenomen ve sevgilisinden müjdeli haber geldi.

"SENİ YENDİK COVID-19"

Sevgilisi Ece Naz Üçer ile öğrenci yurdunda karantinada olan Enes Batur, yurttan çıkış yapıp evlerine geri döndü. Instagram hesabından sevgilisiyle olan bir fotoğrafını yayınlayan genç fenomen "Seni yendik Covid-19, birlikte sağlıklı günlere. Bu zor süreçte yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederiz sizleri çok seviyoruz" dedi.

Negatif çıkan koronavirüs test sonucunu da paylaşan Batur, "Negatif ama mutluluk yönünden pozitif " dedi

Fenomen Enes Batur ve sevgilisi Ece Naz Üçer, koronavirüsü yendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koronavirüs Sancaktepe Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (62)

SMMM:

E BU NASIL MÜJDE, ÖLDÜ SANDIM.

Yanıtla624
hoşt:

sen öl

61
ODA BAŞKANLIĞI:

SMMM: Size ulaşıp gerekeni yaptıracağız.

13
ALAYLI:

SMMM: Geçenlerde Filo adlı bir yorumcuya sapık gibi yorumlar yapıyordun. sen gerçekten filonun dediği gibi terbiyesiz ukala adam olamamış biriymişsin mal

03
..:

bende bu haberi günlerdir bekliyordum. . ohh çok şükür nasıl içime su serpildi nasıl. . . bişey olsaydı saçma sapan videoları kim çekecekti allah aşkına. . .

Yanıtla219
TT:

bi virüs öbürünü yenmiş, ne yapalım yani. . .

Yanıtla218
S.S:

DÜŞÜNÜYORUM VİRÜS MÜ TEHLİKELİ YOKSA BU VE BUNUN GİBİ SOSYAL MEDYA FENOMENLERİMİ. ARADA KALIYOR İNSAN. . . . . . . . . . . .

Yanıtla216
LFC:

eski nesil koyun yeni nesil de tam bi salak. yine en iyisi 80 li ve 90 lı yıllarda doğanlar. .

Yanıtla113
?:

Bunu babana da söylesene bakalım ne diyecek

21
Türk:

Katılıyorum 87

02
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title