Haberler

Ferhunde Hanımlar Dizisinin Oyuncuları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Ferhunde Hanımlar dizisinde birlikte rol alan Tamer Karadağlı ve İpek Çeken, yıllar sonra tekrar bir araya geldi. Buluşmadan fotoğraf paylaşan Karadağlı'nın paylaşımı yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı ve İpek Çeken, 6 yıl boyunca 'Ferhunde Hanımlar' adlı dizide birlikte rol almıştı. Türk tiyatrosunun usta isimlerini bir araya getiren dizinin iki yıldızı, yıllar sonra tekrar bir araya geldi.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Tamer Karadağlı, İpek Çeken ile birlikte çekilen fotoğrafını "Ferhunde Hanımlar'ın Nevzat ve Selçuk'u yıllar sonra bir arada" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Karadağlı'nın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi.

Ferhunde Hanımlar Dizisinin Oyuncuları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

GÜNLÜK DİZİLERİN BAŞINDA GELİYORDU

TRT dizilerinden olan Ferhunde Hanımlar, 1993 yılında çekimleri başlayan ve günlük dizi kültürünün başında gösterilen bir yapımdır. Hayli geniş bir ailenin günlük yaşamı üzerine kurgulanan dizinin başarısında en büyük pay, çekimlerde yer alan doğaçlama oyunculuklar ve buna bağlı olarak gelişen samimiyet olmuştu. Hemen her evde var olan günlük hayatın getirdiği alışkanlıkları ve ilişkileri saf bir halde aktaran dizide, Tamer Karadağlı, Melek Baykal, Hatice Aslan, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Turgay Tanülkü, Songül Öden, Hülya Gülşen Irmak, Yurdaer Okur, İnci Türkay gibi oyuncular yer alıyordu.

Ferhunde Hanımlar Dizisinin Oyuncuları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Ferhunde Hanımlar Dizisinin Oyuncuları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Karadağlı Sosyal Medya Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

MAVI:

böyle aile dizilerine ihtiyaç var. . . toplumu çok etkiliyor saçma sapan şiddet ve, acı ve melankolik diziler. Mutlu aile dizileri yapın. . .

Yanıtla048
...:

ÇOK GÜZEL BİR DİZİ İDİ.

Yanıtla140
hayri:

ne yazık ki teknoloji gelişiyor ve biz yavaş yavaş yaşlanıyoruz. nedense çok duygulandım.

Yanıtla027
FANİ:

O eski dizilerin tadı yok simdiki dizilerde.Olsa yine izlerim.

Yanıtla022
Su:

Şimdikiler hep entrika ve ahlaksızlık üzerine kurulu diziler.eskiden iki üç dizi olurdu en fazla.aile dizisiydi hep.şimdi bir sürü.ama hepsi iğrençliklerle dolu.

10
özlem şaş:

çok severek izledim yine oynasa yine izlerim

Yanıtla018
MENEMENLER:

yav hiç bişey olmasa bile mutlaka bişeyler olmuştur bi bakın efenim 17 senede böyle bi hezimet olamaz mutlaka bişey oldu ortada bişey yok ama ilk defa böyle bişey başımıza geldi demekki bişey oldu ama oldu yani bizde bilmiyoruz ne olduğunu ama kesin olmuştur:))))

Yanıtla610
ANILAR:

LİSE YILLARIMDI. GICIK OLURDUM BU DİZİ ÇIKTIĞINDA. . .

Yanıtla87
gülşah:

cok güzel bir aile dizisiydi

Yanıtla013
ZEYNEP:

Ailecek izlediğim izlemekten keyif aldıgımız bir diziydi. şaşıfelek çıkmazı vardı bir de. cok duygulandım ya.

Yanıtla012
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title