Haberler

Gamze Yeni Aşka Yelken Açtı

Güncelleme:
Abone Ol

Güzel oyuncu Gamze Özçelik, Uğur Pektaş'tan boşandıktan sonra gönlünü bir başkasına kaptırdı.

Güzel oyuncu Gamze Özçelik, Uğur Pektaş'tan boşandıktan sonra gönlünü bir başkasına kaptırdı. Adını açıklamadığı yeni aşkıyla Kanyon'da görüntülenen Özçelik, utangaç tavırlar sergiledi. Bu arada Gamze Özçelik'e sevgilisi bileklik armağan etti.

İLK DEFA BEYOĞLU'NDA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

"Arka Sokaklar"da birlikte rol aldığı Uğur Pektaş'tan yaklaşık 9 ay önce boşanan Gamze Özçelik, önceki akşam yeni sevgilisiyle Beyoğlu'nun arka sokaklarında objektiflere yakalanmışlardı.

Eskici adlı mekanda düzenlenen bir nişan törenine katılan çift, çıkışta arkadaşlarıyla tantuniciye gidip yemek yedi. Özçelik ve erkek arkadaşı, habercileri fark edince birbirinden uzaklaştı.

TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

Arka sokaklarda rol alan Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş çifti anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı.

Çiftin çocuklarının velayeti anneye verildi. Ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile kendisi gibi oyuncu olan 3 yıllık eşi Uğur Pektaş 'tek' celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı.

İstanbul Kadıköy 1. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada hâkim çiftin oğullarının velayetini anneye verdi. Protokol gereği Uğur Pektaş, oğlunun eğitim giderleri ile diğer masraflarını karşılayacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gamze Özçelik Uğur Pektaş Beyoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title