Haberler

Genç şarkıcı Şahan Dinç'in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Şişli'de silahı kavga sırasında evinin penceresinden bakan genç genç şarkıcı Şahan Dinç yüzüne gelen kurşunla gözünü kaybetti. Silahlı kavganın şüphelileri yakalanarak tutuklandı.

Şişli ilçesi Eskişehir Mahallesinde bulunan bir adres önünde Pazartesi günü saat 01.50 sıralarında silahlı kavga çıktı. O esnada müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç evinin penceresinden dışarıya baktığı sırada tüfekten çıkan saçmalar yüzüne isabet etti. Hastaneye kaldırılan genç şarkıcı sağ gözünü kaybetti.

HUSUMETLİ KİŞİLER SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonunda, aralarında alacak verecek meselesinden dolayı geçmişte husumet bulunan E.G. (21) ve R.K. (20) isimli şahıslar ile Ş.U. (36) ve A.A. (49) isimli şahısların aynı sokak üzerinde karşılaştıkları, aralarında tartışma yaşandığı ve tarafların birbirine karşılıklı silahla ateş etmeleri neticesinde silahlı kavganın yaşandığını tespit etti.

Genç şarkıcı Şahan Dinç'in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandıŞahan Dinç

TUTUKLANDILAR

Çalışmaların devamında adı geçen şahıslar ile olaya sonradan karıştıkları tespit edilen D.Y. (20) ve M.K. (20) isimli şahıslar aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan ve Salı günü "Kasten Yaralama" suçundan adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A.A, M.K. ve D.Y. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. E.G, R.K. ve Ş.U. isimli şahıslar ise, tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Genç şarkıcı Şahan Dinç'in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandıŞahan Dinç

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Eskişehir Şişli kavga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

vatandaş:

Geçmiş olsun Allah sabır versin

Yanıtla122
Beyaz Adam:

Bi çete başının siyasi bir genel başkanı tehdit edip, hiçbir yaptırım uygulanmadığı bir ülkede, bireylerin silahla pompalıyla gezmesi gayet normal.

Yanıtla014
SASKIN:

sokak ortasinda karsilasmis. . catisma cikmis. . millet tufekle geziyor demekki

Yanıtla013
yarcan:

ancak ateş edeninde gözü kör edilirse adalet olur.

Yanıtla012
PALA DAYI:

Geçmiş olsun yeğen kör kurşun dedikleri bu olsa gerek

Yanıtla37
DAYIN:

Meraktan başına gelmeyen kalmamış yeğennn

Yanıtla80
almanci:

kaldirin artik su mafya dizilerini, zehirlediniz gencleri bütün ülke kurtlar vadisi ya , acliktan ölüyolar bide mafyacilik cikti herkezin elinde silah kim kime sikarsa. Hergün haberler böyle akil almayan haberlerle dolu, gasp soygun cinayet catisma vs. Bu devran böyle dönmez sonu cok kötü

Yanıtla07
Burak:

Camdan bile bakarken guvenli olmayan ulke...ama onemli degil.yola dewam.yokusun sonuna kadar dewam.

Yanıtla25
SDCDSC:

ÜLKE GİTTİ LA ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN

Yanıtla04
Mustafaozt:

Eskiden polise dokunamazdın direk kodesdesin şimdi soytarılar polise tokat atıyor yüzüne tükürüyor polis bibergazı sıksa havaya ateş etse hop soruşturma açığa alma peşinden geliyor.

Yanıtla01
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title