Haberler

Gizem Karaca Kendi Galasına Katılamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Kimliğini Muğla'da unutan ve bu yüzden 5 uçak kaçıran Karaca, 'Seni Seviyorum Adamım' ın Kıbrıs'taki galasına katılamadı.

Çekimlerinin bir bölümü Kıbrıs'ta gerçekleşen 'Seni Seviyorum Adamım' filmi için Yavru Vatan'da özel bir gala yapıldı. Merit Crystal Cove Hotel'deki davete, filmin başrol oyuncusu Gizem Karaca katılamadı. Kimliğini Muğla'da unutan ve bu yüzden 5 uçak kaçıran Karaca, hayli üzgündü.

5 KEZ UÇAK KAÇIRDI

Güzel oyuncu, başına gelenleri şöyle açıkladı, "Ehliyetle uçağa binebileceğimi düşündüm ama kimlik istediler. Muğla'dan nüfus kağıdını getirttim uçakla; bu arada da 5 uçak kaçırdım. 28 saattir ayaktayım ve sadece bir saat uyudum. Ruh gibiyim ve çok üzgünüm."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Merit Crystal Gizem Karaca Kıbrıs Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

OzanMobil-IOS:

Film okadar kötüydü ki kendisi bile izlememek icin elinden geleni yapmis resmen o ne yapmacik bir oyundu öyle ve ne sıradan bir türk filmiydi öyle zaman kaybı resmen .

Yanıtla10
TUĞSEM(Harika Fm):

Tek kelime ile muhteşem bir film

Yanıtla00
NesliMobil-IOS:

Beceremiş binmeyi bodrumdan istannbula dönüyoken ne ehliyetim ne kimliğim vardı sadece müze kartım vardı ama uçaga bindim bide ünlüsün yani kim oldugun belli bu kadar beceriksizlik olmaz otur sıfır!!

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title