Haberler

Güneri Cıvaoğlu Genç Sevgilisiyle Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

1969 yılından bu yana Canan Cıvaoğlu ile evli olan köşe yazarı Güneri Cıvaoğlu, Nişantaşı'nda çapkınlık yaparken yakayı ele verdi.

75 yaşındaki evli köşe yazarı Güneri Cıvaoğlu, genç sevgilisiyle Zaz konserini izledi. Sevgilisi ile el ele görüntülenen Cıvaoğlu büyük panik yaşadı.

CIVAOĞLU 46 YILDIR EVLİ

1969 yılından bu yana Canan Cıvaoğlu ile evli olan köşe yazarı Güneri Cıvaoğlu, Nişantaşı'nda çapkınlık yaparken yakayı ele verdi. Cıvaoğlu, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Zaz konserini izlemeye genç, sarışın bir kadınla gitti. İkili, çıkışta Nişantaşı'nda el ele dolaşırken görüntülenince ilginç olaylar yaşandı.

EL ELE TUTUŞTUĞU KADINI İNKAR ETTİ

Cıvaoğlu, sarışın kadının elini bıraktı ve bir erkek arkadaşları koşup ikilinin arasına girdi. Cıvaoğlu ise sarışın kadınla el ele tutuştuğunu inkar edip "Benim o kadınla hiçbir alakam yok, yanlış bir şey yazmayın." dedi. Ünlü yazar, olaydan bir gün sonra ise eşi Canan Hanım'la Cannes'a tatile gitti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güneri Cıvaoğlu Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (65)

BirisiMobil-IOS:

Montaj montajj ???

Yanıtla191
ŞEREFİSİZLER:

BUNLAR YAPINCA ÇAPKINLIK VATANDAŞ YAPARSA FUHUŞ

Yanıtla114
Onur Güvenç:

Bunu Dindar birisi yapsa sapık - sübyancı diye kıyameti koparırdınız. Yorumlarınıza bakıyorum da neredeyse alkışyayacaksınız. . Size başka ne demeli!

Yanıtla212
Kart Horoz…Uçmayan kuşu ile:

Iğrenç bir durum mide kaldırmaz …Yanındaki de dedesi gibi buruşuk solucanı almış …… yazık

Yanıtla212
esaretMobil-ANDROID:

başka biri yapsa anında islam düşmanlığı başlar islam şöle böle diye ama böle insanlar yapınca adı aşk olur.

Yanıtla014
Figen:

Erkeklere asla guven olmaz 75 yasinda bile ihanet ettigine gore insallah karisi bunu bosar genc ksdinda yuzune bakmaz yanliz kalir

Yanıtla111
Ape Osman Mobil-IOS:

Adamin kuşu utuyor ne yapsın ilaki bir agaci sulayacak

Yanıtla38
mehmetMobil-IOS:

ahlaksız ak partili moruk

Yanıtla83
egelim43:

Zengin zina yapınca çapkınlık oluyor ama zinanın adı değişmedi zina hala zina utanma yok ar yok belkide kızı yaşında bayan gerçekten cehennem lüzumsuz değil haberi hazırlayanıda kutluyorum flaş habermiş ülkeyi jan götürüyor sizin derdiniz başka

Yanıtla19
deli.Mobil-ANDROID:

adam resmen sapık..

Yanıtla19
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title