Haberler

Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Güncelleme:
Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, bir süredir işletmeci Ata Ayyıldız ile aşk yaşıyor. İkili önceki gün ilk kez Mardin'deki bir düğünde yan yana geldi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, aşk orucunu bozdu. Bir süredir yalnız olan güzel oyuncu, gönlünü işletmeci Ata Ayyıldız'a kaptırdı.

Magazin Adası'nda yer alan habere, adı sürekli partnerdi Doğukan Güngör ile anılan güzel oyuncunun bir süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Ata Ayyıldız ile ilk kez görüntülendi. İkili, önce gün Mardin'deki bir düğüne katılarak samimi görüntüler verdi. Oldukça keyifli oldukları görülen ikili, düğün sonrası sosyal medya hesaplarından bir açıklama ve fotoğraf paylaşmadı.

Sıla Türkoğlu'nun Doğa rolünü oynadığı Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezon çekimleri de geçtiğimiz günlerde başladı.

İşte Sıla Türkoğlu ve sevgilisinden ilk kareler...

Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sıla Türkoğlu Televizyon Magazin Mardin Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

haber sanki yeni model bir araba almış gibi anlatılıyor ama o camiada arabaların hepsi muhtemelen ikinci on ikinci yirmiikinci eldir sıfırını bulmak zor olabilir bu yüzden ekspertiz raporuyla alınsa iyi olur çünki hava yastığı patlak akü bitik lastik kabak kaporta boyalı motor segman istiyor olabilir

Yanıtla620
Taş:

Buruna bak hele kesin Diyarbakır lı hemşerim

Yanıtla02
isa yatar:

Parasıyla dimi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title