Haberler

Hadise'den sahne kıyafetleri için yapılan eleştirilere cevap: Konu kafada bitiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Son zamanlarda konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerden dolayı eleştirilen Hadise, Harbiye konserinde kırmızı uzun kollu bir tulum tercih etti. Gelen eleştirilere sahnede cevap veren Hadise, "Konu açıklık demekte değil, kafada bitiyor" dedi.

Sahnede tercih ettiği cesur kıyafetlerle sık sık eleştirilerin hedefi olan Hadise, dün akşam Harbiye'de konser verdi. Sahneye kırmızı leopar desenli bir tulumla çıkan Hadise, eleştirilere de cevap verdi.

Konserinde sevilen şarkılarını söyleyen Hadise, eleştiriler için de "Yok dekolte giymesinler, şu olmasın. Bunun açıklıkla hiç alakası yok. Bence ben şu an kapalı ve gayet seksiyim. Konu açıklık demekle değil de kafada bitiyor. Biliyorum hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz" dedi. Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Hadise, konser sonrası Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Harbiye... Ne desem az, sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Hadise'den sahne kıyafetleri için yapılan eleştirilere cevap: Konu kafada bitiyor

Hadise'den sahne kıyafetleri için yapılan eleştirilere cevap: Konu kafada bitiyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Magazin Hadise Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Sinan Bulduk:

Konserden daha saçma birşey yok , bunu dinlemek için verdiğiniz paraya yazık..

Yanıtla16191
Hakan Gümüş:

haklısın sinan abi

452
Orhan ŞENGÜL:

Haklısın Sinan abi :)

217
SAMET TEMAS:

yürü be sinan abi

28
Marko Apostolidis:

paranın yan etkisi alkolden kötü hadise bana hep bunu hatırlattı...

Yanıtla654
HainKOXPER :

konserler niye var anlamadım

Yanıtla850
Hep Hiçlik miş:

Ben bir gün ünlü olursam.. ünlülüğümü.. ölümüme kadar KALICI olan şeyler için kullanırım. Yani mesela su arıtabilme yetenekleri elde etmeye çalışırım. Ve bu yetenekleri dünyadaki herkese göstermek isterim. Böylelik ile bir gün çok yaşlanırsam.. etrafımdaki insanlar su arıtıp bana temiz içme suyu verir. Ve böylelik ile ben yatakda ölürken bile etrafdaki insanlar su arıtıyor olur. Ölümüm belki huzurlu olabilir bu türde ölürsem bir gün ?

Yanıtla1610
Marko Apostolidis:

ben ünlü olmak yerine tamamen yok olmak istiyorum, BENliğimi yok edip "sen" olmak istiyorum. allah iki BENi kabul etmiyor, tek BEN o, ona ancak "sen" olan ulaşabilirmiş, sen olmak için allahın verdiğini insanlarada vermek gerekli, onları af etmeli, ayiplamamalı, onlara cehennemi arzu etmemeli, düşmanda olsa ona yardımı ve ekmeği esirgememeli....kuran açıklayıcı ve düşündürücü bir kitap, okuyun ama hacı hocadan tamamen uzak durun, çünkü onlar tezgahı kurmuşlar. imam gazali hariç.

33
hakperver:

ne sevimli :)

05
Kimesterseni:

hanfendi cok dogru bir tespit yapmis! onun kafasi belden asagiya odaklananlara hitap ediyor

Yanıtla216
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title