Haberler

Aziz Kiraz Finale Kalınca Hadise Hüngür Hüngür Ağladı!

Güncelleme:
Abone Ol

O Ses Türkiye'nin 1 Şubat Pazartesi akşamı yayınlayanan bölümünde Hadise, tek yarışmacısı Aziz Kiraz'ın finale yükselmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

O Ses Türkiye'nin 1 Şubat Pazartesi akşamı yayınlayanan bölümünde, Hadise tek yarışmacısı Aziz Kiraz'ın finale yükselmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Hadise O Ses Türkiye'de şeytanın bacağını sonunda kırdı. O Ses Türkiye'de şampiyonluk yaşamayan tek jüri üyesi olan Hadise, Aziz Kiraz'la şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. O Ses Türkiye'de yarı finale kalan Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas bu kez final için sahneye çıktı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Türkiye Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

BernaMobil-IOS:

Emre şampiyonn

Yanıtla89
what the sorunMobil-ANDROID:

emreeeeee sampiuonnn

Yanıtla37
Diyarbakır surMobil-IOS:

Hak eden birisi varsa oda TANKURT MANAS

Yanıtla72
Nazo????????Mobil-IOS:

Hadiseyi birinci yapmak için alpaslanı harcadılar yazık o çocukta ses yok alpaslanı da güzel türküler söyletmediler hep uyutucu ama yinede güzel söyledi yazık ettiler alpaslana yazık!!!!

Yanıtla26
Tek kelimeMobil-IOS:

Tek hakeden bir kişi var oda TANKURT!!!!!!!!!

Yanıtla62
ZürichMobil-IOS:

Aziz ebru gündes hayrani, ama hadisedi seciyo bcünkü hadiseyi sampiyon yapacaklar bu cocukla. Digerleri bosuna yarisiyo aslinda. Plan belli n

Yanıtla13
YnsyldzMobil-IOS:

Acun azizi birinci yapar yada rezzan ebruyu iki seçenek var

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title