Haberler

Hakan Eratik Kızı İçin 1000 Lira Nafaka Ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Yeşim Salkım'la 8 yıllık evliliğini tek celsede anlaşmalı olarak bitiren Hakan Eratik, kızı Ada için aylık 1000 lira iştirak nafakası ödeyecek.

Yeşim Salkım'ın 1 Temmuz'da Hakan Eratik'e açtığı boşanma davası sonuçlandı. Çiftin 8 yıllık evliliği 14 Temmuz günü anlaşmalı olarak tek celsede sona erdi.

MAL VE PARA TALEP ETMEDİLER

Bakırköy 1. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasına Yeşim Salkım ve eşi Hakan Eratik avukatlarıyla katıldı. Anlaşmalı olarak boşanan çift birbirinden mal ve para talep etmedi.

VELAYET ANNEYE VERİLDİ

Mahkemeden boşanma haricinde şu kararlar çıktı: Çiftin kızları Meryem Ada'nın velayeti Yeşim Salkım'a verilecek. Hakan Eratik, kızı için aylık 1000 lira iştirak nafakası ödeyecek. Hakan Eratik, her ayın 1. ve 3. hafta sonu cumartesi saat 10.00'dan pazar günü saat 15.00'e kadar, dini bayramların 2. günü saat 10.00'dan 3. günü saat 15.00'e kadar, sömestr tatillerinin ilk pazartesi günü sabah 10.00'dan pazartesi saat 15.00'e kadar ve yaz tatilinde temmuz ayının 1. günü saat 10.00'dan 15. günü saat 15.00'e kadar Meryem Ada'yı yanına alabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Eratik Yeşim Salkım Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

nida:

eşitlik nerede bu adam çocugun babası neden bukadar az görüyor çocugunu neredeyse 15 günde bir o da belli saatlerde yazık gerçekten ayrıca başka zaman kadın erkek eşitliginden bahsedilirya neden erkegi nafaka vermeye zorluyorlar ikiside eşitse çocugun tüm masraflarını ikisi ortak olarak karşılasın iş boşanmaya gelince kadınlar erkekten nafaka talep ediyorlar dünyanın parasını alanlar var

Yanıtla03
...:

nafaka olarak verilen paralar genelde semboliktir arkadaşlar zaten arada çocuk varsa o adam çocugunun egitim vs. . gibi masraflarını mutlaka karşılayacaktır verilen o para bunların haricinde çocuk için harcanacak para kimse nafaka için öyleaylık 15-20 bin tl vermez en fazla taş çatlasa çok zenginde olsanız 5-10 bin tl den fazlayı geçmez

Yanıtla01
regen:

Almanyada yasayan yakisikli calisan bir gencim. polonyali üniversiteli sevgilim oldu paramla okudu kendine ve annesine baktim. Türkiyede tatil yaptik evlenecektik üni, bitince hic sebep yokken benden ayrildi. Baska sevgili bulmus. simdi Türk kiziyla evliyim onun verdigi sicaklik sevgi sadakat yeniden dogmus gibiyim. 1 oglumuz var cok mutluyuz. zamaninda ben yandim siz yanmayin. pismanlik yasamayin. Din ayri kültür ayri degmezmis.

Yanıtla10
gerçekci:

evlenip bosanıyorlar oyuncak etmiş bu ünlüler evliliği evlilik aile demek birlik demek ne kolay herkesle aile oluyorlar sonrada patlıyorlar yazık hep batıya özeniyorlar

Yanıtla00
yok artik:

keske bosanmasaydilar cok yakistiroyordum ama yine saglik ve ask olsun. :(

Yanıtla00
Hira:

Cami müezzini burada ne işin var

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title