Haberler

Hakan Ural, Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğinden paylaştı: Sevmek ayıp mı yahu

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçılarla iftar yemeğinde buluştu. Davete katılan isimlerden olan Hakan Ural, Erdoğan'la olan fotoğrafını "Sevmek ayıp mı yahu" notuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sanatçılarla iftar programında bir araya geldi. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit gibi ünlü isimleirn katıldığı iftar yemeğinde sunucu Hakan Ural da vardı. Ural, iftar sonrası bir paylaşım yaptı.

"SEVMEK AYIP MI YAHU"

Hakan Ural Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la pozlarını Instagram'dan paylaşarak duygularını ifade etti. Ural paylaşımında " Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı Cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu" dedi.

Hakan Ural Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğinden paylaştı: Sevmek ayıp mı yahu

Hakan Ural Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğinden paylaştı: Sevmek ayıp mı yahu

Hakan Ural Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğinden paylaştı: Sevmek ayıp mı yahu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Hakan Ural İftar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Haydar:

Bu iftara çağırılan sanatçı denilen kişilerin halkın sevdiği değer verdiği çok sayıda diğer sanatçıdan ne gibi bir ayrıcalığı, özelliği, üstünlüğü varki her sene aynı kişiler çağrılıyor.

Yanıtla283602
Lonely Master:

Kimi cagirsaydi mutlu olurdun?tarkan? cem yılmaz? sahan? athena gokhan? kadir inanır? sevval sam?onlari zaten imamoglu cagiriyor,besliyor...ben de chp liler tarafindan hic orhan gencebay,hakan ural,seda sayan,ajda pekkanin cagrildigini gormedim,sen gordun mu?

2816
özen66:

gezı parkında olaylarında halkı galeyena getırıp.ibb nın kestıgı ardıçlara sessız kalan sanatcıları neden cagırsınlar ki.

208
Orhan Dik :

Her yıl neredeyse tüm sanatçılara davetiye yollanır. Birçoğu da davetiye geldiğini ama katılmadığını beyan etmiştir zaten yanlış yönlendirmelerin anlamı yok. Size göre sanatçının sizi bizi var ama bize göre hakaret etmediği sürece her sanatçı sanatçıdır.

1314
Emre Guler:

sen once askerlıgını yap sonra mıllet devlet ulke ıslerınden bahset

Yanıtla3974
KARLI DAĞLAR:

Vatanını bayrağını milletini sevmeleri gibi bir bir üstünlükleri var. Sanat adı altında bölücülük, millettin değerlerine hakaret edenler çağrılmıyor

Yanıtla2742
İlyas Sakarya:

Şu saraya sanatçıları,ünlüleri davet edeceğinize birgün de halktan birilerini hatta ihtiyacı olan kişileri çağırıp 1 gün de olsa onlara ziyafet çektirseniz ne güzel olur.

Yanıtla1145
Lonely Master:

sizin imamogluna desene onu,sevval samlara athena gokhanlara para yagdiracagina bir kez de istanbullulara para harcasa ya

112
adaletli yorum:

REİSİMİZİ BİZDE COK SEVİYORUZ.

Yanıtla2827
OKUR:

eyvallah

82
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title