Haberler

    Hande Ataizi'den "47 yaşına girdiniz" diyen muhabire cevap: Terbiyesiz terbiyesiz konuşma

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Bodrum tatili sonrası İstanbul'a dönen Hande Ataizi, önceki gün nişanlısı Dinç Aydoğdu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, "47 yaşınıza girdiniz" diyen basın mensubuna "Terbiyesiz terbiyesiz konuşma" diyerek karşılık verdi.

    Uzun bir süredir nişanlısı Dinç Aydoğdu ve oğluyla Bodrum'da tatil yapan Hande Ataizi, İstanbul'a döndü. Önceki gün nişanlısıyla Nişantaşı'nda görüntülenen Ataizi, yaşını hatırlatan muhabire de takılmadan edemedi.

    "TERBİYESİZ TERBİYESİZ KONUŞMA"

    Geçen hafta doğum gününü kutlayarak 47 yaşına giren oyuncu, kendisine "47 yaşına girdiniz" diyen bir basın mensubuna "Terbiyesiz terbiyesiz konuşma" sözleriyle şakayla takılarak "Biz enerjileri öyle vermiyoruz, ben daha yeni 27 yaşındayım, arkadaşlarım da öyle diyor. Çok güzel iki şey aldım biri Leon'dan, biri annemden, biri de Dinç'den. Oğlum Leon da 6 yaşında oldu o da benim gibi Eylül doğumlu. Tatil bitti şimdi geldik gerçeğe dönüş, işler güçler durumu şimdilik. Şehir hayatına girdik" dedi.

    "EN BÜYÜK HEDİYEM OĞLUMUN VARLIĞI"

    Ataizi oğlu Leon'un doğum günü hediyesi olarak kendisine ne aldığı sorusuna ise "Doğum günü benim için önemli değil ama bir pasta üflemeyince de içim buruluyor. Leon'a dedim ki 'Hani benim hediyem?' 'Anne hani ben senin için çok güzel büyük bir hediyeydim?' dedi. Benim için en büyük hediye onun varlığı" diye cevap verdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Hani Leon Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (42)

    handenin babası:

    ister 47 ister 27 ister 67 ol ama en önemlisi insan ol

    Yanıtla721
    Mağdur mühendis:

    47 demiş de nolmus,ana bacı Mi sövmüş ki “terbiyesiz” demiş,terbiyeyi savunan ahlak yoksunlarına bak ,oynamadıkları film tarzı olmamıştır

    Yanıtla321
    Doğru dedin:

    Aynen öyle kardeşim yeşilçam da iğrenç filmler çekenler yeşilçamın çınarı, bunun gibi açık saçık vücudunun her yerini açanlarda çağdaş medeni ülke starı, vay anasını ya ne hale geldik çağdaşlık uğruna, yazıklar olsun bu tarz içerikler çeken ülkeyi terbiyesizleştiren sinema sektörüne. . .

    38
    Bedirhan:

    Muhabirde terbiyesizlik yapmış nişanlısının yanında söylecek kelimemi bu...

    Yanıtla1112
    nişanlısı bilmiyormu zırto:

    ahlaksız namussuzlar bize terbiye dersimi verecek hale geldi lan hz. zurnanın son deliği

    26
    bedirhanın dayısı:

    haklısın bedi

    00
    Müslüman Türk:

    Terbiyesiz karı. Bunların son kullanma tarihleri çoktan geçti, halen konuşuyorlar. Mankurtlaşmış beyinler bunların ecdada ve Müslüman-Türklüğe ne kadar zarar verdiğini anlayamazlar. Allah sizi ıslah etsin.

    Yanıtla1010
    bu kaşarmı terbiye verecek:

    ne ülkeyiz ha, kalpağa kalpak demek yasak lan

    Yanıtla515
    a:

    Niye ayıp mı 47 yaşına girmek bunlar da bi acayip

    Yanıtla216
    patoz:

    ben de yakında 47 olacağım. eyvah terbiyesiz konuştum. gideyim de kendi ağzımı burnumu kırayım.

    Yanıtla710
    Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title