Haberler

Halit Ergenç Yeni Filmi İçin İmaj Değiştirdi

Güncelleme:
Abone Ol

'Muhteşem Yüzyıl'da Sultan Süleyman'ı canlandırırken bıraktığı sakallarını uzun süre kesmeyen Ergenç yeni filmi için imaj tazeledi; saçlarını kazıttı, top sakal bıraktı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi için bıraktığı ve sonrasında da uzun süre kopamadığı sakallarını yeni filmi için kesti.

FİLM İÇİN BAKÜ'DE

Halit Ergenç, Asif Kapadia'nın yönettiği "Ali & Nino"nun çekimleri için Bakü'ye gitti.

KANUNİ SAKALI TOP SAKAL OLDU

Havalimanında bir hayranıyla fotoğraf çektiren oyuncu, yeni imajıyla da ilk kez görüntülenmiş oldu. Ergenç'in saçlarını tamamen kazıtıp "Kanuni" sakalını top sakala çevirdiği görüldü.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Halit Ergenç Bakü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

kel:

adamın dibisin

Yanıtla3910
timsah:

taksimdeki ağaç kesilmesi olayında (gerçi kesilmeyecek taşınacaktı) ön saflarda olduktan sonra benim için devlet düşmanı terörist eylemlerde bulunan sadece bir kişi olmuştur. o olayda masumane ayaklara girmesin bizler sizler gibi geri zekalı ve akılsız değiliz neyin ne için olduğunu bilmeyecek. yapılan hasarlar millete ve ülkeye verilen zararlar 3-5 ağaç içinse lanet olsun. ondan sonra Yalova da daha bir çok yerde kesilen ağaçlar için neden yoktunuz. sizler benim gözümde vatan haini kendi yaşantısını düşünen başkasına yaşama hakkı tanımayan mahlukatlarsınız.

Yanıtla436
..damlamobilWeb@haberler.com:

Bu pörtlek gözlüyü niye bu kadar şımarttılarki ben bu adamı gördümmü kanal degìştiriyorum gezi kafalı

Yanıtla629
..:

ŞAH DI ŞAHBAZ OLDU :)

Yanıtla527
çakartaküs:

SULTAN SÜLEYMANIN ahı tutsun işin gücün rast gitmesin?

Yanıtla1318
böyle değildir.:

Padişahlarımızın sakalları bu kadar iğrençmiydi acaba hiç kendilerine çeki düzen vermiyolarmıydı. Zamanında teknoloji olmadığından böyle sakallılar ama bu kadarda iğrenç değildir bence.

Yanıtla178
Kazım Orbay:

ilhancım, senin Atan sadece padişah bozuntusumuydu !? Atatürk olmasaydı görürdük o zaman atanın kim olduğunu. . . Bir kılla medet umma

132
zafer:

YANLIŞ KARDEŞ TEKNOLOJİNİN KRALI ONLARDAYDI çözebilen varmı mimar sınanın sırrını ? onun için o dönemi bu dönemle karıştırma. bu dönem rezillikten başka bişey değil. o kanuni ki bizleri bu halde görse mahvederdi onlara dil uzatmak kimin haddine

04
turker otugenm@m.m:

La kazimcim... Ataturke bise diyen yok simdi o zati niye ortaya atip comcelik yapiyorsunn... Ayrica ataturkun kurtardigi topraklarin sahibi padisahlar degilmiydi yoksa sen maya kabilesinin gun gormemis tarih bilmeyen bi mensubu musun.

03
LEYLA:

SANA HER SEY YAKISIYOR HALIT!!!KAZAKISTANDAN SELAM

Yanıtla186
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title